krystian 520I Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1.Młoda&Forest&Junior 2.Pola & Mordulec 3.Micnic 4.Daria & Mati 5.Jaro (jeżeli będzie to niedziela czwartego, w sobotę niestety nie ma szans, mógłbym zabrać 3 dzieci ) 6.Jokeymiras 7.BASTARS ( jak damy radę zapakować, to i 4-kę mogę zabrać) 8. Kosa (eżeli spotkanie wypadnie w niedziele 04.12) 9. Madziulka&Krzysiek (możemy zabrac 3-kę dzieci) 10. Nica and Kacper 11.Krystian i Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1.Młoda&Forest&Junior 2.Pola & Mordulec 3.Micnic 4.Daria & Mati 5.Jaro (jeżeli będzie to niedziela czwartego, w sobotę niestety nie ma szans, mógłbym zabrać 3 dzieci ) 6.Jokeymiras 7.BASTARS ( jak damy radę zapakować, to i 4-kę mogę zabrać) 8. Kosa (eżeli spotkanie wypadnie w niedziele 04.12) 9. Madziulka&Krzysiek (możemy zabrac 3-kę dzieci) 10. Nica and Kacper 11.Krystian i Madzia 12.Energy i Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kosa (jeżeli spotkanie wypadnie w niedziele 04.12) Lipton, dzwoniła p.Małgosia - bardziej pasuje im sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No to szkoda, bo ja w sobotę też niestety nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec Razem: 338 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras Razem: 428 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 co tym razem taka lipa ? wiem ze paliwo idzie w gore ale kase na paczke fajek czy 1 piwko mozna by przeznaczyc na dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Przydałoby się ustalic co robimy z dziecmi. Jakiś plan dnia, czy cus? Bym mogła zadzwonic do p.Małgosi i poinformowac jaki mamy plan zajec i czy jej to odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 no właśnie, to co w tamtym roku ? choć widze ze lista chetnych do wyjazdu jest krotka wiec raczej cos na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Sprobuje się zorientowac co ciekawego mozna porobic w Oławie... to moze sie gdzieś poprostu pojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 co ciekawego mozna porobic w Oławie Tam nie ma nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 1.Młoda&Forest&Junior 2.Pola & Mordulec 3.Micnic 4.Daria & Mati 5.Jaro (jeżeli będzie to niedziela czwartego, w sobotę niestety nie ma szans, mógłbym zabrać 3 dzieci ) 6.Jokeymiras 7.BASTARS ( jak damy radę zapakować, to i 4-kę mogę zabrać) 8. Kosa (eżeli spotkanie wypadnie w niedziele 04.12) 9. Madziulka&Krzysiek (możemy zabrac 3-kę dzieci) 10. Nica and Kacper 11.Krystian i Madzia 12.Energy i Basia 13.Dyziu i Sandra a może by dzieciaki na basen wziaść?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 My jeszcze nie wiemy czy będziemy bo dzień wcześniej mamy impreze, a dzień później szkołę i chyba nawet egzamin... A może by z nimi pojechać na kręgle do Godzikowic? To tylko propozycja. Skoro zapowiada się tak mało aut, to do np. Godzikowic można by się było przemęczyć np. w siedzeniu w trzy osoby z tyłu, w dalszą trase nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Kręgle to niezły pomysł ale w Godzikowicach jest raczej średnio. Można je zabrac do Kreatora we Wro - tam jest za***ista kręgielnia. edit Chociaż właściwie kule, bile czy jak to tam się nazywa są dośc ciężkie...nie wiem czy dzieciaki dadzą radę je targac...ale pomysł mi sie podoba. Edytowane 18 Listopada 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja zaproponuje to http://www.kwateraglowna.pl/index.htm Po mojemu kazdy lubi sobie postrzelac, a dzieci to juz napewno i to z laserow Niestety my niejestesmy w stanie sie okreslic czy bedziemy czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 kreator to mała mordownia jak na kulki to w TGG, ale to raczj dla starszych dzieckiakow no i to nie tania impreza, a po trzecie transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 5.Młoda & Forest Razem: 478 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wpłata poszła. A co do wyjazdu to musimy jeszcze z Ewą pogadać jak to czasowo, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 co do wyjazdu to moze wysle Szymona velastisem na basen to wtedy mam 4 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 a powiedzcie mi do której godzinki będziemy z dzieciaczkami ponieważ muszę Magdę oddelegować do 21 w Polkowicach do pracy a z ogromną chęcią chcielibyśmy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zazwyczaj gdzieś 16-17. Zależy na która do nich przyjedziemy i co bedziemy robic... Myśle że około 11 można by się było u nich zjawic COŚ POROBIC i mykamy. Czasu coraz mniej a my zero planu dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 238zł 2.Madzia & Dziki 3.Pola & Mordulec 4.Katarzyłka & Kosa 5.Jokeymiras 5.Młoda & Forest 6.Czarnuchdoa 7.Karolcia & Paweł Razem: 698 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 właśnie puściłem przelewik , jeśli spot w niedziele to jestesmy na 100 % ale jeśli sobota to dopiero w piątek wieczór bedę wiedział czy damy rade przyjechać nara ,przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Lipton, dzwoniła p.Małgosia - bardziej pasuje im sobota jeśli spot w niedziele to jestesmy na 100 % Cukier Ci spadł czy co? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cukier Ci spadł czy co? lolol ha,ha,ha very funny:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi