Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A do czego Ci to potrzebne Forest ? 1. miejsce - Damian Skobek tyle że nazwisko to Skrobek źle wpisali na tablicy. 2. miejsce - Maciek Sadowski 3. miejsce - Łukasz Sadowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A do czego Ci to potrzebne Forest ? Standardowo - przygotowuję artykulik dla Turskiego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Paulina może będzie kojarzyła bo pisała dyplomy Tylko pisałam Nic mi w głowie nie zostało lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tylko pisałam Nic mi w głowie nie zostało Mam to samo, na egzaminach i kolokwiach, dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam to samo, na egzaminach i kolokwiach, dziwna sprawa Jak ja studiowałam to obowiązywała zasada 3x Z - zakuć, zaliczyć, zapomnieć :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Szkoda, że często zaliczyć zamienia się kolejnością z zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 4xZ - jeszcze zapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 4xZ - jeszcze zapić Właśnie czegoś mi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie jest 2xZ - zaliczyc, zapic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 U mnie jest 2xZ - zaliczyc, zapic :lol: a nie zaliczyć-zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Moze byc zapomniec poprzez zapicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 dzisiaj w olawskiej "powiatowej" (tutejszy tygodnik) pojawil sie artykuł na temat naszego zlotu z dziecmi z dd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 o proszę i cała Oława Przekaźnika zna:) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fajnie, ze akcja jest coraz bardziej rozpoznawalna, milo czytac PS. Ale no zawsze bawia mnie kombinacje w gazetach regionalnych z nazwami firm, zespolow i klubow jak kon pod gorke no i ten cudzyslow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 swietnie ze informacje o maxbimmerze sie tak rozpowszechniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Forest bedzie miał teraz miliony fanów na FB i tysiace wiadomosci hehe pokazcie co tam pisze bardziej na prawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wlasnie slyszalem, ze Rihanna juz ma zalamke i w klinice psychologicznej lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 o proszę i cała Oława Przekaźnika zna heh a ja myślę,że już wcześnisj znała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 807-480-87-100= 140 zł Tyle też zostaje nam na kolejną akcję. Otóż mamy troszkę więcej Dzięki zaangażowaniu kolegi dirty.73 uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw koledzy i koleżanki z forum bmw 5er wpłacili parę groszy, a dokładniej 435 zł :dance: Na tą chwilę mamy 140 zł + 435 zł = 575 zł Dirty.73 DZIĘKUJEMY :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dirty jesteś wielki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 zawsze to pare groszy na szczytny cel,tu też chcę podziękować forumowiczom 5er za wpłaty<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dokladnie jak pisze kolega dziekujemy za wplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Artykuł z ostatniego BMWTrends [/url] Edytowane 24 Lutego 2012 przez Forest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 :mrgreen: ja mam i tak lepsza gazetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi