Kosa Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 jak w temacie, gdzie mogę znaleźć antenę GPS w w.w modelu , nawi bodajże MK3 (16:9) problem to brak łączności z satelitami, czytnik mape czyta i wskazuje cele moze kwestia zmiany softu ? dzieki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 wygląda na to że pod szybą przednią http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Touring/Europe/530d-M57/LHD/A/2001/august/browse/audio_navigation_electronic_systems/magnetic_field_probe_gps_antenna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 hmm dashboard - czyi gdzieś pod deską wiem że antena podłączona powinna być do czytnika w kufrze, mam antenke, ma krótki kabel więc do deski idzie jakiś przedłużacz, mogęgo wypiąć i podłączyć antenke z tyłu teraz pytanie, jak wysunąć czytnik ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jest co prawda na małą navi, ale może ten schemat Ci pomoże: http://marcopolo.pl/bmw/254.pdf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 dzisiaj podłączyłem drugą antenkę (miałem gdzieś luzem) i widzi satelitki, wiec problem może być na kablu, nie będę tego rozbierał po samą deskę tylko może uda mi się 'zarobić' jeszcze raz końcówkę, a jak nie to druga antenka zostanie ale w bagażniku na stałe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi