miketof Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich! Moja przygoda z BMW zaczęła się od 318IS Coupe. Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 320d, w którą wkładam nie rzadko mnóstwo czasu, serca, no i pieniędzy. Z wykształcenia i zawodu jestem automatykiem, więc "coś tam" potrafię z elektroniki jak i informatyki. Te forum znalazłem szukając tłumaczeń niektórych pozycji z NCS'a - świetna robota beaver79 i dirty.73. W miarę możliwości będę starał się dzielić swoim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 czesc pochwal sie fura w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16772[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 siemka kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Hello świetna robota beaver79 i dirty.73 Pomyliłeś kolejność mam rodzinkę w Resku i Łabuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witaj witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Czesc czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dzienbry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miketof Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 czesc pochwal sie fura w odpowiednim dziale Już prawie mi się udalo, ale jeszcze brakuje mi świeżych zdjęć auta, a jakoś za wysprzątanie nie mogę się wziąć HelloPomyliłeś kolejność mam rodzinkę w Resku i Łabuniu No widzisz Kolejny dowód, jaki ten świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Siema... Grube zdjęcie profilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miketof Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wiesz.... Natury nie oszukasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wiesz.... Natury nie oszukasz ;] "Mamę oszuksz, Babcię oszukasz...Tatusia oszukasz. Ale życia nie oszukasz" Witaj na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi