mateo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 koledzy mam problem mam bmw e-39 2.0 D i mam czasami problem z odpaleniem byłem u mechanika po podpięciu pod komputer okazało się że może być niewiem jak to sie fachowo nazywa: podobno jest problem z jakimś kątem tu gdzieś przy zapłonie przy wtryskiwaczach i tak jak by się zapłon opóżniał i nie ma przyspieszenia tak jak powinien . Może mi to ktoś jakoś wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Było dziesiątki razy na forum, szukanie nie boli. Pewnie chodziło mu o czujnik położenia wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 albo walka albo walu - nie wiem jak jest w dieslu ale w benzynie gdzy mialem problem z odpalanie to wlasnie wina czujnika i w e34 i w e39. I jedna rada nie kupuj uzywki bo po 2 miesiacach i tak kupisz nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 albo walka albo walu - nie wiem jak jest w dieslu ale w benzynie gdzy mialem problem z odpalanie to wlasnie wina czujnika i w e34 i w e39. I jedna rada nie kupuj uzywki bo po 2 miesiacach i tak kupisz nowy. dzięki chłopaki dzisiaj jeszcze zasięgałem rady i powiedział mi drugi mechanik że może to być główny wtryskiwacz co steruje co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio1 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 witaj kolego najpierw sprawdz czujnik ustawienia walka to chyba bedzie tansze a wtrysk to komp by pokazal jakis blad tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi