neophyte Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Panie i Panowie szukałem w wyszukiwarce owego zagadnienia, ale nie znalazłem nic. Tak więc mam pytanie odnośnie zakonserwowania okna dachowego przed zbliżającą się zimą.Jakie środki polecacie do przesmarowania i konserwacji mechanizmu ? Zabieram się powoli za przygotowania autka do sezonu zimowego. Uszczelki już przepstrykane silikonem,aku się właśnie podładowywuje..Za wszelkie podpowiedzi dziękuję <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 myśle że wazelina techniczna będzie dobra na mechanizm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dyziu a czy nie zacznie łapać przez to syfu jakiegoś ? Bo właśnie tego bym nie chciał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 wszystko łapie syf czy to smar czy to wazelina! ale wazelina wydaje mi się że mniej!! a w twojej trumnie o ten wielki szyber trzeba dbać!!ale myśle że jeśli wazeliny nie masz na stanie to bardziej bym stawiał na ten smar:lol: http://www.myjauto.pl/product/18/sonax-professional-bia%C5%82y-smar-w-sprayu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi