MAZI-BKP Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Więc tak jakie gry polecacie?? W co lubicie pograć ?? I jakie gry macie ?? Ja może zacznę więc tak Gry jakie mam to na X-boxa PGR4 NFS ProStreet GTA4 UFC 2009 Undisputed Dirt3 Forza3 NFS Hot Pursuit no i na PC jedna jedyna czyli LFS Gry jakie polecam to oczywiście LFS,Dirt3 Gta4 wszytkie części NFS i Forze ale po jakimś czasie robi się nudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 juz gdzies byl taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 włąśnie szukałem ale nie mogłem znaleść jeśli jest to prosze o usunięcie lub przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 moj blad jest tylko http://www.maxbimmer.pl/threads/13252-Klasyka-PC-prosze-o-tytu%C5%82y-ulubinych-gier-wg-kategorii i osobno na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi