Stasiek530d Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam wszystkich, od 6 lat byłem wierny marce Mercedes i niezawodnym modelom w190/124 lecz nadszedł czas na zmiany;) zmiany które bardzo mnie cieszą....od kilku dni jestem posiadaczem 530d kombi 2001 r. z której jak na razie jestem mega zadowolony.W najbliższym zasie dodam galerie i się pochwale nowym nabytkiem:D Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witamy na forum marce BMW tez będziesz wierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 czesc Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 siema a mowia ze bez gwiazdy nie ma jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 miałem kupić w210 3.2cdi ale szrotów się naoglądałem takich , że szok i trafiło się super autko z wyposażenia to chyba brakuje webasto, reg. fotel... także jestem bardzo zadowolony oprócz spalania na razie 12l ale noga ciężka jest Dobra ide myć fure bo będe zakładał galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 kurcze już mi sie tutaj u was podoba..fajna atmosfera, tyle osób wita się tak z nowymi użytkownikami, nie to co na innych forach do których należałem, także zapowiada się ciekawie.Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 "E" i eSy dają radę wg mnie, ale buma to buma. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witaj w nowym Świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Bardzo Mądry Wybór - witaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 powitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam Bezawaryjnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi