Wilkov Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Siema, znalazlem na gieldzie syndykatu http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=18814 Czy ktos kojarzy człowieka a bardziej samochod? Pozdr ok,niewazne,wczytalem sie w opis i sam stwierdzam,ze to grubymi nićmi szyte;/czy admin mógłby skasowac ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 to auto było na allegro jak ja szukałem swojej ale chciał 16 czy 17!! na innym forum gdzieś widziałem wszystkie mody w nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 prosze bardzo http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=64670 na str 10 post z maja wystawił ogłoszenie!! pamiętam ją właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 mhmm...moze jednak warto jej sie przyjrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 no patrząc na te wszystkie mody:)ja znalazłem go gdy chciałem black hella zrobic i on fajny patent u siebie zrobił! nie chce gościu wielkich pieniędzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 mhmm...moze jednak warto jej sie przyjrzec? przecież się WCZYTAŁEŚ w opis i stwierdziłeś że NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja powiem tyle samochód nie jest idealny i wszystko jest opisane w ogłoszeniu ale jest lepszy niż większość na allegro. Włożyłem w ten samochód dużo kasy serca itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 pawelo-a potem Dyziek namieszał z tym forem i po przejrzeniu stwierdzilem,ze moje podejrzenia byly chyba na wyrost...a Ty widzisz coś co by ją dyskredytowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ej Wilkov ja nic złego na auto nie powiedziałem:) za te linki z bmwsport to piwo się jeszcze należy:)hehe ja tylko chciałem pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 pawelo-a potem Dyziek namieszał z tym forem i po przejrzeniu stwierdzilem,ze moje podejrzenia byly chyba na wyrost...a Ty widzisz coś co by ją dyskredytowało? Powiec mi czy jak bym coś chciał ukryć to bym pisał o łożyskach, tulei, wachaczu czy drobnych poprawkach lakierniczych. Powiem tak dołożysz myśle że 1000-1500zł i masz samochód w stanie igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 spokojnie panowie-juz tlumaczę.Dyziu-dobrze,ze wrzuciles to forum.daje to jakies światło.mnie trochę uspokaja.a piwo jakieś Ci znajde:)jeśli nie będziesz chuliganił pytanie jest do pawelo,bo jest obeznany,i jeżeli on coś widzi,że z autem jest "nie tak" to ja wierzę,że tak jest:) aha-wlasnie,co rozumiesz przez "drobne poprawki lakiernicze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 z tyłu lewy błotnik ma lekka rdze ja to lekko przymalowałem że nie rzuca się w oczy i koło uszczelki na dachu też lekko przy puchło przy wymianie szyby ktoś zarysował powlokę. Ja to lekko podczyściłem zakonserwowałem środkiem przed rdzą prysnąłem podkładem i sprayem pod kolor tak że tego praktycznie nie widać i na słupku są lekkie odpryski chyba od kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 miala jakiegos dzwonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 tak jak rozmawialiśmy przez tel to mówiłem że miała jakieś ocierki parkingowe jeszcze w Austrii nie wygląda żeby miała dzwona czy podłużnice czy tylne boczki w bagażniku czy spód wygląda na bez wypadkową po za ocierkami parkingowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 aaa,si,skleroza:)wiesz...duzo kofeiny.naprawdę dużo.za dużo?przynajmniej tak mowi moj kardilogo.ale on klamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 aaa,si,skleroza:)wiesz...duzo kofeiny.naprawdę dużo.za dużo?przynajmniej tak mowi moj kardilogo.ale on klamie. Każdy lekarz kłamie byle było lepiej dla niego Jak będe miał chwile to Ci zrobie fotki tych rdzawek co Ci pisałem. A Ty możesz mi wysłać więcej fotek swojej E34? Mój email henryy18@op.pl a Ty mi podaj swój email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi