penio1 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 witam po odpaleniu silnika cos mi brzeczy a jak odkrece wlew oleju to masakra hałas jest jeszcze wiekszy po dodaniu gazu cichnie <bmw_1>jak ktos sie orjętuje to prosze o pomoc z gory dziekuje uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Obstawiam wałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 a ja obstawiam lancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Też mi się wydaje że to łańcuch .... zobacz jeszcze przepustnicę czy aby się nie rozsypała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 u mnie tak rzęcholiło zawsze ale miałem obudowy katów luźne!! ale jak tobie pod korkiem jeszcze bardziej to obstawiam na łańcuch!!wałki lub szklanki bardziej stukają!! a jaki masz kolego przebieg tego wozidełka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio1 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 no mam 285tys i to nie zawsze mi brzeczy ja mysle ze to moze byc pzry kolektozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio1 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 bo ten dzwiek slychac pod kolektorem ssacym to moze byc przepustnica albo przeplywka coo????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henryy1987 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 to takie metaliczne dzwonienie? Jak dzwoni i wciśniesz sprzęgło to przestaje czy dalej jest tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio1 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jak wcisne sprzeglo to jest tak samo po dodaniu gazu cichnie i ti nie jest metaliczne tylko tak jak by gdzies powietrze zasysalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi