czapla56 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ja też nie mogłem wpaść... Prawda jest taka, że wczoraj dopiero mogłem odespać czwartkowe wojaże, bo byłem zdechlak. Wstałem około 21...lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Miło było sie spotkać po tak długiej nieobecności i zobaczyć się ze Wszystkimi Dzięki za udanego spota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Fajnie było was wszystkich zobaczyć- dziękuje za moło spędzony czas i do następnego- urodzinki maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dzięki Bardzo za zlot oby wiecej takich, i w takiej frekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Widze, ze mam czego zalowac... Ahh ta odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 a no zaluj, a namawialismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 może jakieś zdjęcia ludziska byście wrzucili??"):)każdy prawie robił zdj ale jakoś ich nie widze:)może do swojej prywatnej kolekcji ktoś robil??lolol:biggrin::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Też czekam na fotki, ale wydaje mi się, że poczekamy, aż ludzie powracają z długiego weekendu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 no to pare zdjęć ode mnie: mało zdjęć ,bo byłem zajęty rozmowami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 przemo ale teraz masz jakość fotek zaje...tą:)kalkulator zmieniłeś na prawdziwy aparat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 no ,tylko jeszcze jakiś kurs robienia zdjęć muszę przejść ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 małymi kroczkami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 a no zaluj, a namawialismy... Nie zawsze jest tak jak chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 no wiem, wiem... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Trochę ubogo z tymi fotkami nie ma ktoś większej kolekcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 zapomniałem wrzucić coś od siebie już nadrabiam uklon_bmw [ATTACH=CONFIG]17072[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17073[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17075[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17076[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17077[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17078[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17079[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17080[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17083[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17084[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17085[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17087[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17088[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17089[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17090[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17091[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17092[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17094[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17095[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 dzieki za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 uklon_bmwdzieki x2uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Lijo, gdzie bra?8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Lijo, gdzie bra?8) No właśnie też miałem pytać... zapomniałem wrzucić coś od siebie już nadrabiam uklon_bmw spoko fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kurde jak widze moje auto a w nim te lampy przednie (Typ:wieśtuning) to mnie szlak trafia ! <zły> Byle do wypłaty i zmiana na oryginalne z Ringami O tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Byle do wypłaty i zmiana na oryginalne z Ringami O tak ! Dobra decyzja:) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melas Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Spot rzeczywiście udany i widzę że nawet moja furka się załapała na fotę fajnie pooglądać piekne auta na żywo mam nadzieje że niedługo nestępny spocik się trafi. Pozdrawiam wszystkich i fajnie że przyjechało tak dużo osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 kogo to e32 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 też się zastanawiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi