Pola Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja niestety dopiero wróciłem z Namysłowa .... i raczej chyba jutro zrobię sobie dzień wolny ...a to gdzie tam żeście imprezowali?... Dom weselny Arkadia przy ul. Mickiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzieki za mile spotkanko. Frekfencja fantastyczna.Milo bylo poznac nowe osoby.. Pozdro i do nastepnego... P,S jutro wrzuce jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mialem wielka chec przybyc ale wiedzialem ze tak bedzie wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor i niestety on jest teraz najwazniejszy Jaro piwko musi jeszcze poczekac Ja niestety dopiero wróciłem z Namysłowa .... i raczej chyba jutro zrobię sobie dzień wolny :lol: :drunk: Dom weselny Arkadia przy ul. Mickiewicza No to rzut beretem ode mnie. Rozumien, że imprezka udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja również już dotarłem ,atmosfera super ,aut sporo . Podziękowania dla Tomsona i Śliwy za transport ,oraz jak Forest słusznie stwierdził w końcu się pojawiłem i miałem okazję Was poznac , pozostaje powiedziec do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dzięki za spotkanie. Lijo-dzięki za brak błędów;) Mati-jeszcze raz-robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tez miałem być, ale nie dałem rady wiecie sobota była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No ,w końcu dotarłem do domu! 1. wielkie podziękowania dla BASI ,Energyego, Dyzia , Sandry,Nema -za nieocenioną pomoc w oklejaniu listew karbonem :wink: 2. równie wielkie dzięki dla Jara za światełka do jazdy dziennej:) a wszystkim pozostałym dziękuję za udanego spota ,frekwencja mega jak na najta,pogoda dopisała ,żarcie w kentaki fakin cziken też smakowe:) do zobaszyska w Karpaczu!!! ps. jutro wrzucę zdjęcia z oklejania na moją galerię ps2. jeszcze tylko zimny browar i spać ,męczący ale bardzo owocny dzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 taki to pożyje browar i spać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no dobra ,jeszcze obowiązek małżeński i spać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Równierz dzięki za spota poznałem nowych ludzi i oczywiście naoglądałem sie tego czego mi brakowało Super Auta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 no widzę ze spot udany a ja dopiero wróciłem z pracy szkoda ze mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tradycyjnie <bmw_2> bardzo udany spocik , wielki dzięki starym klubowiczom i nowym forumowiczom MATI-fajna prezencja - oczywiście fury PSZEMO- Biguklon_bmwza wykonaną pracę A całej reszcie MAXBIMBRÓW- dzięki za spędzenie miło czasu.<bmw_1> Do następnego, ludziska bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Rozumien, że imprezka udana Oczywiście :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Oczywiście :dance: Mojej żonie się emotki pomyliły wcisnęła :dance: a powinna była wcisnąć :drunk: :drunk: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Oczywiście :dance: Mojej żonie się emotki pomyliły wcisnęła :dance: a powinna była wcisnąć :drunk: :drunk: :drunk: to tylko oznacza, że impreza była udana Edytowane 31 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Oczywiście Mojej żonie się emotki pomyliły wcisnęła a powinna była wcisnąć Kto mógł ten :drunk:, mi pozostało :dance: Dobra nie róbmy Off Topic temat jest o najcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 spocik ekstra pogoda dopisala ekipa duza do nastepnego , gratulacje dla grzecha ,dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ehhh - szkoda, że nie moglem dojechać Ale niestety 3 ostatnie nocki w robocie mnie wykończyły tak, ze nawet wiadro RedBulla by mi nie pomoglo, wiec wolałem nie ryzykować parkowania gdzieś na drzewie i spasowałem. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie spodziewałam sie takiej frekfencji. Wiecie jak to jest zawsze tyle osób sie wpisuje a tak na prawde przyjezdza tylko garstka, a tym razem niespodzianka :-) Dzięki za udany spocik;-) Oby było nas w takiej ilości zawsze na spocikach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Napisał micnic jutro będziemy czytali na forum kto podrzuci Brzoze? Jak wyjedzie a nie zostanie na kilka dni;-) Przeciez powiedziałam że go zawioze a moje słowa są na wage złota ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Żałuje że nie mogłem wpaść wrzućcie więcej fot, co by dać się trochę nacieszyć tym co nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 No to czekamy teraz na jakieś fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 widze ze spocik sie udal szkoda ze nie dojechalem ale sobotnie urodzinki sie troche przedluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Każdemu coś wypadło, ale po sobie nie dziwie sie, jechalismy z JOKEYMIRASEM od Lubina, wjechałem do Wroclawia zobaczylem stadion i musialem zawróci (chłopaki dalej polecieli) to jest dopiero masakra, rzadko mam okazje a tu dojechalismy do Wroclawia i pipa. Rodzina siła wyższa, ale ze akurat w ten sposob!! Widze po fotkach luks było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Spocik jak zwykle udany...Wielkie Dzięki za mile spędzony czas w świetnym towarzystwie. Frekwencja super oby tak dalej. Pozdro i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi