sagui Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Nie dość, że lista długa to jeszcze ma być ładna pogoda Musi więc być udany spocik Edytowane 30 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 to ekipa z laskowic mysle przed 15 sta spotkajmy sie pod intermarszem i polecimy na olawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wiedze ze pogoda nam dzisiaj dopisze na zlociku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja również sie wybieram ;P wiec do zobaczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 my już w domciu dziękujemy za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 pierwszy spot , udany spot , w porządku ludzie Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzięki za spocik:) co prawda bez auta ale i tak miło było spotkać się i pogadać Do następnego... Bastars, dzięki za podwózkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzięki również za spotkanie a po za tym fajna frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bylo fajno Sporo autek sie zjechalo. Do nastepnego oby rownie udanego spota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 mi niestety nie udało sie dojechać.. gdy jechalem zapaliła mi sie kontrolka ładowania i musiałem wracać .. mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda.. ps. macie jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 My też dziękujemy za udany najcik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No i ja też już na chacie. Dzięki wszystkim za miłe spotkanko i dzięki dla Bastarsa za transport. Fotki wrzucę później, bo trzeba coś wrzucić na ruszt. To do następnego. Pozdrawiam Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mialem wielka chec przybyc ale wiedzialem ze tak bedzie wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor i niestety on jest teraz najwazniejszy Jaro piwko musi jeszcze poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja niestety dopiero wróciłem z Namysłowa .... i raczej chyba jutro zrobię sobie dzień wolny :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mialem wielka chec przybyc ale wiedzialem ze tak bedzie wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor i niestety on jest teraz najwazniejszy Jaro piwko musi jeszcze poczekac No to gratulacje Grzechu... Klub nam się powiększa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor Również gratuluję i dużo zdrówka życzę dla Igorka Wracając do tematu, szkoda, że ominął nas najcik, ale niestety siła wyższa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor Gratulacje jutro zrobię sobie dzień wolny ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 urodzil mi sie pierworodny synek Igor Ta gratulacje, życzę dużo zdrówka dla Juniora i mamusi Dzięki wszystkim za spotkanie, niezła frekwencja, elegancka pogoda i jak zawsze fajna ekipa. Szczególne podziękowania dla Jokeymirasa za podwózkę z Polkowic, Przema za kurczaka i fryty :-P. Mati to Twoje padło zaczęło jakoś wyglądac :lol:, naprawdę dobrze jest z tym carbonem. Piękna 7er się pojawiła na tych BBS RC. P.S. Mam nadzieję, że Brzoza dotrze do domu lolol, zachciało mu się balowac we Wrocku :drunk: Do następnego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 urodzil mi sie pierworodny synek Igor Również dopisuję się do gratulacji Dziękuję za miłe spotkanie. Frekwencja dopisała, podobnie jak pogoda. Miło spotkać się w fajnym gronie No i czekamy na fotki Jaro flagi na żywo ładnie się prezentują, gratki za pomysł i czekamy na realizacje zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jutro będziemy czytali na forum kto podrzuci Brzoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dzieki wszystkim za fajne spotkanko fajnie bylo sie z wami zobaczyc jeszcze raz dzieki wszystkim i do zobaczenia przy nastepnej okazji Jaro WIELKIE DZIEKI za aktywowanie swiatel dziennych jaram sie tym jak male dziecko Grzechu gratulacje Mati to Twoje padło zaczęło jakoś wyglądac :lol:, naprawdę dobrze jest z tym carbonem hehe, poczekaj na glebe i 4 strzelby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mialem wielka chec przybyc ale wiedzialem ze tak bedzie wczoraj urodzil mi sie pierworodny synek Igor i niestety on jest teraz najwazniejszy Jaro piwko musi jeszcze poczekac ...no to pogratulował syna, a co do piwka to będzie jeszcze niejedna okazja Ja niestety dopiero wróciłem z Namysłowa .... i raczej chyba jutro zrobię sobie dzień wolny :lol: :drunk: ...a to gdzie tam żeście imprezowali?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jutro będziemy czytali na forum kto podrzuci Brzoze? Jak już będziesz go odwoził wpadnij do Polko na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 hehe również dzieki za udany spocik bardzo fajna frekwencja ludzie jak zawsze za***iści ;D co sie nagadałem z Forestem przez drogę to moje Pozdro ludzie i dajcie jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 doslownie pare fotek co ciekawszych Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi