Dziki Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Frekwencja na najcie będzie przyjemna-ja w DW dopiero około 19ej wiec mnie najcik ominie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 podejżewam że połowa sie wykruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pytanko , jak ma ktoś ramki klubowe do rejestracji to niech zabierz na spota , bo jakiś czas temu u Majewskiego koleś mi wjechał na przód i połamał :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 podejżewam że połowa sie wykruszy Może nie będzie tak źle , jak będzie pogoda taka jak dziś to pewnie będzie ładna frekwencja jak ma ktoś ramki klubowe do rejestracji to niech zabierz na spota , bo jakiś czas temu u Majewskiego koleś mi wjechał na przód i połamał Kosa chyba miał jeszcze ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%) 13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) 20.Edu "postaram sie dotrzec po ciezkiej sobocie " 21. HUDY i Żonka 22. galone 23. Beda 2,3 lub 4 stare zgredy (jokeymiras + gratisy) 24. Songo 25. Max 26. Nica and dzieciaki 27.Kevin und D8 Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Kosa chyba miał jeszcze ramki No to dlaczego Kosa jeszcze nie wpisał się na spot-listę:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No to dlaczego Kosa jeszcze nie wpisał się na spot-listę:lol: Hehe może chce przyjechać na spota z zaskoczenia :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%) 13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) 20.Edu "postaram sie dotrzec po ciezkiej sobocie " 21. HUDY i Żonka 22. galone 23. Beda 2,3 lub 4 stare zgredy (jokeymiras + gratisy) 24. Songo 25. Max 26. Nica and dzieciaki 27.Kevin und D8 Monia 28.Micnic(postaram się być)-też chce ramki 2 kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No to dlaczego Kosa jeszcze nie wpisał się na spot-listęmoże nie da rady:) ale to macie całe ramki czy dół ramki ten wciskany?? czy może naklejki na dół?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ale to macie całe ramki czy dół ramki ten wciskany?? czy może naklejki na dół?? całe ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 jak są ramki to ja też się pisze a jak nie to chociaż naklejki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 naklejki ma Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja tez chcę ramki... już od pół roku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Więc lista na ramki klubowe które może ma Kosa : - chiccoo x2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%) 13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) 20.Edu "postaram sie dotrzec po ciezkiej sobocie " 21. HUDY i Żonka 22. galone 23. Beda 2,3 lub 4 stare zgredy (jokeymiras + gratisy) 24. Songo 25. Max 26. Nica and dzieciaki 27.Kevin und D8 Monia 28. Kosa (tak wstępnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Więc lista na ramki klubowe które może ma Kosa : - chiccoo x2 - BASTARS x1 , (no chyba,że tylo komplety to wtedy x2)jedna będzie na zapaslolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Więc lista na ramki klubowe które może ma Kosa : - chiccoo x2 - BASTARS x1 , (no chyba,że tylo komplety to wtedy x2)jedna będzie na zapas - Korni 2szt (bo jeżdżę z Citroenem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Małe przypomnienie o ZMIANIE CZASU z soboty na niedzielę , żeby ktoś nie kwitł godzinkę za wcześniej pod magnolią :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Frekwencja na najcie będzie przyjemna-ja w DW dopiero około 19ej wiec mnie najcik ominie:( no niestety DZIKI mnie tez ominie ja do pracy a ty z pracy ale takie są uroki ronalapytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw:help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Kto jedzie z Oławy?;> O której i gdzie się spotykamy w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 po mniejszych i wiekszych ustaleniach informacja dla wszystkich ktorzy bede jechac przez olawe, zbiorka ok 15.15-20 na kauflandzie i okolo 15-25-30 wyjazd na magnolie reszta szczegolow telefonicznie a w razie pytan 785-462-078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Przyjąłem! Bez odbioru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 No to się widzim jutro na Kauflandzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Zrozumialem to pod Kauflandem sie widzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Fajna ekipa się szykuję więc może i ja zawitam z dziadkowozami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi