Dyziu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%)13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%) 13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) 20.Edu "postaram sie dotrzec po ciezkiej sobocie ":p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 no to bajka.. ja tez kawałek bede lecial A4 a pozniej obwodnica.. to mozemy razem zajechać to podam Ci swój nr i się zdzwonimy przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 kurde jaka frekwencja się zapowiada jak na zlocie Tomskiego szkoda ze mnie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 to podam Ci swój nr i się zdzwonimy przed wyjazdem nie ma problemu, w niedziele rano bede wiedział na 100% czy bede jechał bo jakies plany "świąteczne" sie szykuja na ten dzien ;/ ale moze uda sie urwać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 kurde jaka frekwencja się zapowiada jak na zlocie Tomskiego No niestety, my już będziemy w Polkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No niestety, my już będziemy w Polkowicach no niestety bo biore kolege co przyjedzie e38:) a Forest bagażnika chciał zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ma ktoś z Was może szablon naklejki "do druku" maxbimmer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ma ktoś z Was może szablon naklejki "do druku" maxbimmer ? Gotowe naklejki o ile się nie myle ma Mordulec Więc jak coś pisz do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ma ktoś z was jak coś kompa i kabel by podłączyc te moje wozidełko ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 1.Mordulec & Pola (co prawda mamy wesele w sobotę ale postaramy się dotrzeć) 2.Nem i Edka 3.Dyziu i Sandra i kolege biore(Suchy) 4.Sagui 5.Energy i Basia 6.wisnia1419 (i może jeszcze ze dwóch kolegów posiadaczy BMW wezmę ze sobą) 7.Nobody (jak mi grafiku nie zmienią) 8.Mati & Daria 9. Bax44 + 10. Lijo1979 & j_efka 11. Kozin 12.BASTARS ( jak nie pojadę do rodziny w Kieleckie , to jestem na 100%) 13.Runi (Nareście moge sie pokazac na zlocie w normalnym aucie ) 14.Alus i Madzia 99% 15. chiccoo 16. hall 17. Tomson + ( Maras1122 chwilowo bez bety ) 18.Melas (Pierwszy Spot) 19. Jaro (mam nadzieję, że tym razem dam radę ) 20.Edu "postaram sie dotrzec po ciezkiej sobocie ":-P 21. HUDY i Żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Widzę że zapowiada się dobra frekwencja ,więc też się chyba skuszę ...do zobaczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 więc też się chyba skuszę ...do zobaczyska!!! Tak jest daleko nie masz , prawie jak ja i Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ma ktoś z was jak coś kompa i kabel by podłączyc te moje wozidełko ? ;P ...jeżeli dojadę... to będę miał...błedy można sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) no niestety parę km dalej... ale za to na narty na Czarną Górę mam rzut beretem:-P...a zima już tuż tuż!nie mogę się już doczekać żeby pojeździć na nartach!!! a tak przy okazji jeździ ktoś z forum na nartach bądź desce? Edytowane 25 Października 2011 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 no niestety parę km dalej... ale za to na narty na Czarną Górę mam rzut beretem:-P...a zima już tuż tuż!nie mogę się już doczekać żeby pojeździć na nartach!!! a tak przy okazji jeździ ktoś z forum na nartach bądź desce? A no jeździ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 przy okazji jeździ ktoś z forum na nartach bądź desce? ja na desce;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ...jeżeli dojadę... to będę miał...błedy można sprawdzić to ja sie pisze;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 a tak przy okazji jeździ ktoś z forum na nartach bądź desce? Nie rób OT... zakładaj nowy temat i się dowiesz że ja też śmigam na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 truth truth 5oul A co do spotkania jakiś "dalszy plan" po magnolii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 rozjazd do domu...... ew na piwko jak ktoś stawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 nie wyszło z KFC to kontra na browar , pomyślimy na spocie co dalej profilaktycznie poniedziałek zrobię wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 profilaktycznie poniedziałek zrobię wolny o i z tym poniedziałkiem to sie zgadzam.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 rozjazd do domu...... ew na piwko jak ktoś stawia:) a ty co z tym stawianiem moze bys Ty tak komus postawil male cos :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi