Buli2580 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam mam pytanko kto takie rzeczy robił mogł by wstawic jakies info i fotki bo na necie mało tego jestpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli2580 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 I jeszcze jedno zdjatko gdzie mozna zablokowac wał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Blokada wału znajduje się pod rozruszanikiem lub nad dokładnie nie pamiętam wyciągasz zaślepkę i w miejsce zaślepki musisz napasowac sobie śruba jak sie nie myle 10 lub 12 troszke chyba będziesz musiał ją podszlifować z przodu napewno dasz rade nie opisuje ci ustawienia rozrządu bo to wałkowali chyba już 1000 razy na forum powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shczurek Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Otwor do blokady jest pod rozrusznikiem i powinienes miec trzepien o srednicy 10mm a koncowka tak na dlugosci 5mm powinna miec srednice 8mm. Po za tym pamietaj zeby nie zakrecic silnikiem w lewo bo przestawiony rozrzad murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Moge wyslac zrzuty ekranu, ale nie wiem jak to zrobic. Opcja "dodaj grafike" nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 dobra moi mili.... odgrzeje kotleta... rozebrałem e36 1.8tds.... nie ma wielkiej różnicy z 2.5tds.... poprostu sciągnałem kółko na wałku a tam du.a nie ma klina ani nic... i potrzeba mi blokade czy zrobił to ktos bez niej??? jak ma ktoś użyczyć oczywiście nie za darmo to było by ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi