Vowo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 oddam w dobre ręce - sporo pracy i kasy w nią włożyłem ale potrzebuje 4 drzwiowe i większe najlepiej bmw Witam do sprzedania mam bardzo ciekawe E30 Cabrio jak widać na foto posiada czerwone wnętrze - siedzenia podgrzewane obszyte krwistą skórą, elektryczne lusterka, 4x el. szyby calutkie wyposażenie jest w pełni sprawne gdyż troszke nad nim przysiedziałem żeby go doprowadzić do stanu technicznego z którym normalnie przechodzi przegląd. z tyłu poosiada oryginalne tarcze, seryjnie abs i wspomaganie - co było opcjąw tych modelach felgi fajnie by było wypolerować dla ciekawszego looku - 4 głośniki przód + tył dwudrożne clarion + radio sony cdx-m1000 - butla gazowa w kole zapasowym + dojazdówka lewarek oryginalny w bagażniku ori skrzyneczka na klucze Silnik z BMW E36 z niemca po 150tys z groszami przebiegu zagazowany dopiero w PL Miesiąc temu zostały wymienione przednie amortyzatory, przednie tarcze i komplet klocków ,wymieniony został kompletny rozrząd, pompa wody, olej , filtry, paski klinowe, filtry gazu, został zregenerowany alternator, wymienione zostały końcówki drążków kierowniczych jak i sworznie wahaczy , naprawione spryskiwacze, centralny zamek, autko zostało delikatnie wygładzone wydech końcowy nowy z wersji 2,5 nowe świece zapłonowe, nowy akumulator na gwarancji, nowe reflektory przednie bo stare świeciły 2 metry do przodu hehe (widoczne są na jednym ze zdjęć, autko posiada oryginalny lakier diamant schwarz metalik z tabliczki znamionowej obecnie jest pociągnięte matowym akrylem który bardzo łatwo schodzi ale nie chciałem mieć na wierzchu zrobionych na gładko progów a niedoczekało niestety malowania Zachęcam do kupna autko bardzo fajne po kupnie od poprzedniego właściciela zostało włożóne do niego niecałe 4tys zł więc tylko lać i jeździć prosze pisać na gg : 1454647 kom: 505476422 email: v8hotrod@o2.pl - oddam za przyzwoitą cene zainteresowanemu kupnem a przedewszystkim komuś kto lubi takie zabawki i bedzie o nią dbał[ATTACH=CONFIG]16713[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16716[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 cena albo kubel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi