Jaro Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Mi też się pomysł podoba. Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Panowie Skarbi chyba odpadnie - systematycznie są usuwane kolejne płyty i plac sie zmiejsza. Możliwe, że nie dotrwa do końca roku. Powiem tak - nie pewna miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Kozin, każdy moze wziąć ze 2 płyty chodnikowe ze sobą i jak wszyscy rozłożycie to bedzie po czym polatać Zazdroszczę Wam, też bym sobie pojechał na zlocik, już chyba ze 2 latka nie byliśmy... Takie driftowanie w samotności tutaj to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Fajnie ze bedzie cos organizowany Btw. Mozna by jeszcze jakiegos Nighta ogarnac zanim przejda wszyscy na zimowe obowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 mi jest obojęne gdzie ważne żeby się spotkać i pomęczyć Bunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Cyt: "Mozna by jeszcze jakiegos Nighta ogarnac" owszem można to może ktoś założy jakąś listę z datą albo coś w tym stylu. Bo ja nie mam odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Cyt: "Mozna by jeszcze jakiegos Nighta ogarnac" owszem można to może ktoś założy jakąś listę z datą albo coś w tym stylu. Bo ja nie mam odwagi Jak już Kosa napisał: organizowac spot/zlot pod bandera maxbimmera zrobic moze jedynie klubowicz po ustaleniu tego z pozostałymi na forum klubowym zatem: Czekamy na terminy od kierownictwa na październik i listopad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 redeko czy redecko kazdy wie o co kaman i nie czepiac sie jak łolter napisal mam wegierska klawiature he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Poprzedniej zimy był zlot na REDECO to i teraz bedzie pewnie.. do tego przydałby się typowo zimowy wyjazd sobota niedziela do Karpacza, posiedzieć w knajpce poziebic się na śniegu itp. Polatac saneczkami na torach na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja jestem jak najbardziej ZA ! Ostanie spotkania bez sniegu wiec trzeba korzystać zanim wszyscy ogarna zimowki i biały puch pod kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Pomysł bardzo fajny czy to na Redeco czy na Skarbim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi