Michu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam Czy wybiera się ktoś w weekend do Hali ? Fajnie byłoby spotkać się w znajomym gronie :mrgreen: http://www.halaludowa.wroc.pl/index.php?id=84,0,0,1,0,0&impreza_id=196&function_id=program1 http://www.halaludowa.wroc.pl/index.php?id=89,0,0,1,0,0&impreza_id=196&function_id=wstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 tez sie przejde pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja będę w sobotę koło 12.00.....jak ktoś jeszcze będzie niech da znać......pozdro........ na gg-3799618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 moze zgadamy sie wczesniej w jakims miejscu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja też będę jutro około południa . Jakoś się chyba znajdziemy :mrgreen: bmw_beer (cola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To i ja się stawię w okolicach 12stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja podjade ale w niedziele po obiadku tak dla releksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 moze o 12.00 na parkingu na mickiewicza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 OT: Michu ty mnie sledzisz? :wink: Tydizen temu po dzwonie :? jak stałem to mnei minałeś, auto w poprzek drogi miałem z urwanym tyłem :wink: jeszcze sie patrzyles w sw.kataryznie, Vito z fordem miało dzwona :mrgreen: Dzisiaj mijałes moje auto w siechnicy, pomału tak po południu Jak wróce z pracy i bede przytomny to jade do hali 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ja tam dzisiaj bylem i nic ciekawego nie widzialem malo samochodow moze z 6 bylo calkiem calkiem a reszta jak na balu dla dresa ( wogole to kicha straszna) przerost formy nad trescia dobrze ze chociaz jedna lub dwie bmki byly bo inaczej to bym uznal za wyrzucenie pieniedzy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Dokładnie . Gdyby nie kilka ładnych buni i kilku atrakcji :mrgreen: to byłaby całkowita kicha . Taka reklama w TVN Turbo ....i co ? i nici ... <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi