johnny.b Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam, od jakiegoś czasu zbieram się na wycięcie obu katalizatorów i chciałbym się poradzić, czy ktoś zna dobrego fachowce we Wrocławiu. Takiego, który mi doradzi, czy przelot, czy wstawiać coś pomiędzy, ale i żebym miał pewnośc, że będzie dobrze zrobione. Już nawet poprzedni właściciel mówił, że katalizator jest do wymiany, ale, że się nie rozsypał i nie dudnił to nie chciał tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Szwagier chciał wycinać we Wro, ale ceny wysokie. W końcu zrobił tam gdzie ja czyli w Namysłowie. Koszt wycięcia i wspawania rurki w to miejsce to 40zł za środkowy i 80-100zł za ten przy turbinie. Latam na tym już 3 miechy i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 wystarczy ze podlecis do ogarnietego tlumikarza i wytnie ci katy wstawi normalna rure i po zabawie za katy dostaniesz 560zl jak pamientam na puławskiego za wiaduktem i boczna borowskiej nastepna ulica za swieradowska tam kiedys cos robilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 dzięki wielkie:) tak też zrobię..w końcu trzeba uwolnić spaliny i żeby silnik dychnął na nowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jak znajdziesz jakiegos ogarnietego to prosze o info. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 jak to katy wyciąć... ....a ekologia??:4::4: Wiecie czym różni się ekofil od ekologa? ....tym samym czym pedagog od pedofila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jak jeszcze potrzebuje info. to ja akurat robilem w Brzegu u majewskiego. Rozcią kata wyciagną bebechy i zaspawal, wiec w razie "kontroli" puszka od kata jest na miejscu Ceny juz nie pamietam ale nie bylo to nic drogiego, Autko smiga bez zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 witam mam E34 silnik m20B20 jak wytnę siebie katalizator to nie będzie żadnych zakłóceń w pracy silnika?będzie głośniej chodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Lambda Ci będzie wariowała, poza tym raczej nic. A jak wytniesz flaki z kata a puszkę zostawisz to lekkiego basu nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 witam mam E34 silnik m20B20 jak wytnę siebie katalizator to nie będzie żadnych zakłóceń w pracy silnika?będzie głośniej chodził? ...w benzynie nie polecam, jak wycinałem u siebie to gadałem z kolesiem i mówi, że miał przypadki, że po wycięciu kata w bmw benzynowej trza go było wspawywać z powrotem, bo była lipa, a więc lepiej odpuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Kolego kup strumieńnice koszt około 110zł wygląda jak katalizator.Wspawanie jakieś 100zł.Na maślicach na ul.Nasiennej jest dobry fachman od tłumików.Sądy nie mają znaczenia bo są przed katalizatorem więc nie mają nic wspólnego z katem.Po wycięciu kata nic się nie zmieni poza tym że będziesz miał większy odgłos pracy wydechu przy dodawaniu gazu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi