bartekkk Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Witam. Niestety czas sprzedac V8 - musi ustąpic miejsca "kombi w dizlu". Potomstwo się rodzi w lutym, a na utrzymanie trzech samochodów i motocykla mnie jednak nie stac... Auto odebrane przed kilkoma dniami od mechanika, wymienione świece, olej, filtr oleju, filtr kabinowy, pompa hamulcowa po regeneracji. Dodaję komplet alufelg 15 cali z zimowymi oponami w bdb stanie, trochę części. Samochód przedstawiałem w dziale "Buma Design": http://www.maxbimmer.pl/threads/14655-bartekkk-BMW-740i-E32 Nówka to nie jest, ale uważam że świetna baza. Samochód jest cały czas użytkowany, sprawny. Do zrobienia na pewno kilka poprawek blacharsko-lakierniczych, tam gdzie to zawsze w E32 czy E34. Kierownica nadaje się do obszycia (obrączka ją potraktowała - przetarła). Jeszcze kilka pierdółek by się znalazło, ale to drobiazgi. Więcej zdjęc mogę na maila wyslac, bo dodac nie umiem - za ciemny na to jestem :4: Poniżej link do ogłoszenia, tam mam parę fotek z tego lata. Oferta - BMW 740 - Witam, do sprzedania BMW 740iA, model E32. Auto posiada instalację gazową (sekwencja), komplet alufelg 15 cali z zimowymi oponami (bd Zainteresowanych proszę o kontakt: mail: bartosz@dolmat.pl tel. 605-195-717 Cena: 7500zł - zamiana nie wchodzi w grę, ponieważ już kupiłem inny samochód. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez bartekkk Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Z tego co wiem to w regulaminie pisze ze Cena obowiązkowa a Ty jej nie podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Brak ceny - kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Cena: 9500zł to chyba cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Bo kolega ją dodał to chyba cena Ostatnio edytowane przez bartekkk ; Dzisiaj o 15:26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkk Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Podnoszę - aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi