Kuziem Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jest tu u nas w miescie Czlowiek , ktory o e 38 wie wszystko , i ma do nich wszystko Też wiem o kogo chodzi, gadaliśmy o nim na spocie, pamiętasz? Gostek ma tego tyle że na podwórku koło domu nie ma jak przejechać kosiarką a 2x tyle ma na wiosce w stodole Fury ściąga dobre, to też wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Co do kombi moze nie wyglada pieknie ale jest praktyczne. Znajomym urodzilo sie dziecko, chcieli kupic auto miala byc e46 sedan, ale koles ktory szukal mu auta mowi wez kombi zobaczysz, masz dziecko wez kombi podrosnie sprzedaj i wez sedana. Teraz sam przyznał ze nie widzi innego auta, jechali na wakacje zapakowali sie po dach, ale weszlo wszystko Pozdrawiam i zycze udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 x 2 jak nie 4,4 to 3,0 d a mamy przykład na forum co można zrobić z tym silnikiem i zawsze mniej spali niż V8 dokladnie diselek pare malych dlubniec i takie 4.4 zostaje za toba a ekonomia sie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja w E60 tez szalu z bagaznikiem nie mam, strasznie nieustawny, a jak jest skrzynia, to mam troszke wiecej miejsca niz w 206. Ja bym sie do kombi nie zrazal, jak szukalem swojej to tez rozpatrywalem kupno E61, ale trafil sie dobry egzemplarz w sedanie i spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nikt nie chce aby Forest kupil 7 Na powaznie to racja,kanapa wielka a bagaznik hmm. Z wozkami tez bys sie cisnal ale z drugiej strony jak masz ochote sprobowac.Ja chcialem/sprobowalem/sprzedalem. Jednakze kombi to kombi .Wiem ze nie zawsze udaje sie kupic taki egzemplarz jaki by sie chcialo czy to chodzi o nadwozie czy o wyposazenie czy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 forest chcesz to na następny spot przyjade 740i i sobie ocenisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nikt nie chce aby Forest kupil 7 To nie tak ale z praktycznego punktu widzenia nie ma sensu. Też cały czas uważałem, że dla mnie tylko sedan, ale jak brat kupił e39 w turasie i w m-pakiecie to trochę zmieniłem zdanie. Oczywiście decyzja należy do Foresta, my możemy tylko mu podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi