Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

jest tu u nas w miescie Czlowiek , ktory o e 38 wie wszystko , i ma do nich wszystko

Też wiem o kogo chodzi, gadaliśmy o nim na spocie, pamiętasz? ;)

Gostek ma tego tyle że na podwórku koło domu nie ma jak przejechać kosiarką a 2x tyle ma na wiosce w stodole :)

Fury ściąga dobre, to też wiem :)

Co do kombi moze nie wyglada pieknie ale jest praktyczne.

Znajomym urodzilo sie dziecko, chcieli kupic auto miala byc e46 sedan, ale koles ktory szukal mu auta mowi wez kombi zobaczysz, masz dziecko wez kombi podrosnie sprzedaj i wez sedana.

Teraz sam przyznał ze nie widzi innego auta, jechali na wakacje zapakowali sie po dach, ale weszlo wszystko ;)

Pozdrawiam i zycze udanego zakupu ;)

Ja w E60 tez szalu z bagaznikiem nie mam, strasznie nieustawny, a jak jest skrzynia, to mam troszke wiecej miejsca niz w 206. Ja bym sie do kombi nie zrazal, jak szukalem swojej to tez rozpatrywalem kupno E61, ale trafil sie dobry egzemplarz w sedanie i spoko ;)

Nikt nie chce aby Forest kupil 7 :)

Na powaznie to racja,kanapa wielka a bagaznik hmm.

Z wozkami tez bys sie cisnal ale z drugiej strony jak masz ochote sprobowac.Ja chcialem/sprobowalem/sprzedalem.

Jednakze kombi to kombi .Wiem ze nie zawsze udaje sie kupic taki egzemplarz jaki by sie chcialo czy to chodzi o nadwozie czy o wyposazenie czy silnik.

Nikt nie chce aby Forest kupil 7

To nie tak :) ale z praktycznego punktu widzenia nie ma sensu.

Też cały czas uważałem, że dla mnie tylko sedan, ale jak brat kupił e39 w turasie i w m-pakiecie to trochę zmieniłem zdanie.

Oczywiście decyzja należy do Foresta, my możemy tylko mu podpowiedzieć ;)