Forest Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 http://otomoto.pl/bmw-740-lift-duzanavi-czrna-podsufitka-C20941407.html Wątpię by na nasze forum trafił ktoś z Gołdapi...ale gdyby jednak ktoś był i mógłby obejrzec to auto byłbym wdzięczny. W ogłoszeniu typ pisze: "Auto w super stanie 100% sprawne (długo takiego szukałem),do jazdy bez najmniejszego wkładu finansowego." Dzwonię, okazuje się, że to auto szwagra, nie ma go w Polsce, będzie za rok, kazał mu sprzedać i poszukać jakiegos diesla dla szwagierki...opowieści dziwnej treści. Więc gdyby ktoś to auto kojarzył/ mógł obejrzeć i dokładnie sprawdzic stan- będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 dżizes,Forest,tam jeszcze śnieg z zeszłego roku leży:-),sory za śmiecenie,ale jestem ciekaw,czy nasze forum tak daleko sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Na fotkach poprawnie wyglada. Dzwonię, okazuje się, że to auto szwagra, nie ma go w Polsce, będzie za rok, kazał mu sprzedać i poszukać jakiegos diesla dla szwagierki...opowieści dziwnej treści. Więc gdyby ktoś to auto kojarzył/ mógł obejrzeć i dokładnie sprawdzic stan- będę wdzięczny. Po takim tekscie to z duzym dystansem bym podchodzil. My juz ogladalismy fure, ktora gosciu dostal w rozlczeniu i niby 2 kleksy rdzy miala, a jak zajechalismy to se zastanawialem czy jest po dachowaniu czy tak gleboko slup/drzewo wszedl. Osobiscie bym odposcl bo kawal drogi po to auto. Proponuje zarejestrowac sie w lokalnym klubie moze ktos pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jak dobrze pamiętam to ktoś u nas na forum był z Suwałk Forest w totka trafiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jak dobrze pamiętam to ktoś u nas na forum był z Suwałk Forest w totka trafiłeś? Nie, rodzina się powiększa i trzeba kombinowac by schowac dwa wózki do auta + bagaże 2 dzieci + bagaż 2 dorosłych + Franek(rybcia nasza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 To wydaje mi sie ze jakiś touring byłby dla Was bardziej użyteczny, niż taka landara ale jakby nie patrzec taka 7er robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 touring byłby dla Was bardziej użyteczny Sęk w tym, że touringi słabo mi leżą, chyba wolałbym Jelcza z naczepą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 trzeba kombinowac by schowac dwa wózki do auta 2 wózki do E38 ??? to chyba jeden na dachu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 2 wózki do E38 ??? to chyba jeden na dachu Zakładam, że Młodej chodziło o spacerówki :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zakładam, że Młodej chodziło o spacerówki :lol::lol::lol: Niemowlaka do spacerówki?? Niby jak?? lolollolol Jeden głęboki - drugi spacerówka Jak się popieści to sie zmieści :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16684[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Dirty.73 jakoś nie widze w tym za kierownicą Foresta :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 ładna fela,gleba,V12 i by się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Dirty.73 jakoś nie widze w tym za kierownicą Foresta :dance: a widzisz go w 7er lysy lancuch na klacie dres a z tylu dwojka dzieciakow a tak na serio jakies ladne e39 w kombiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Forest moja obecna ciężarówka jest na sprzedaż jak chcesz są dwa łóżka i webasto:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A moze najpierw Forest zrób test z wozami w bagazniku u kogoś?- bedziesz wiedział jak to bedzie wyglądac w bagażniku- oby nie było że taka loche kupisz a tam lipa i z bagażnikiem dachowym bedziesz latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja tak się zastanawiam gdzie wy tak wszyscy z tymi wózkami jeździcie, że co chwilę ktoś ma problem z upchaniem tego w aucie. Sam mam dwójkę dzieci (jedno ma 3,5 roku a drugie 7 miesięcy) i mieszczę się w e34 sedan bez jakiegoś większego problemu. Zabieram tylko wózek dla niemowlaka, drugi przecież umie chodzić i musi sam zapierd... na nóżkach. Po prostu jak jest większe auto to wtedy: a może to weźmiemy a może tamto, a potem się okazuje że nawet z bagażnika się tego nie wyciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja tak się zastanawiam gdzie wy tak wszyscy z tymi wózkami jeździcie, że co chwilę ktoś ma problem z upchaniem tego w aucie. Zabieram tylko wózek dla niemowlaka, drugi przecież umie chodzić i musi sam zapierd... na nóżkach. U nas bedzie troche inna historia, bo bedziemy mieli niemowilaka i 1.5 rocznego synka który wątpie by na długi spacer poszedł sam na nózkach... a targac na rączkach? O nie - za cięzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Z pewnego zrodla w bagaju mieszczą sie dwie dorosle osoby i łopata wiec ze spacerowkami problemu nie bedzie. A tak powaznie , jest tu u nas w miescie Czlowiek , ktory o e 38 wie wszystko , i ma do nich wszystko ,Wiekszosc z angli , rowniez sciaga 7 z Niemcowni na zamowienie klijenta. W razie co mam do niego tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A moze najpierw Forest zrób test z wozami w bagazniku u kogoś?- bedziesz wiedział jak to bedzie wyglądac w bagażniku- oby nie było że taka loche kupisz a tam lipa i z bagażnikiem dachowym bedziesz latał Popieram Chiccoo - bagażnik w e38 wcale nie wyglada na duży. Jest ładnie zabudowany, a przez to niekiedy nieporęczny. Dodatkowo, jeśli dołożycie gaz (aby był bardziej ekonomiczny) to jeszcze ten bagażnik się zmniejszy... Zastanówcie się na e39 kombi - można go naprawdę ładnie zrobić (że wszyscy się oglądną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 a tak na serio jakies jadne e39 w kombiaku 100 razy bardziej funkcjonalne dla Was niz ta siódema, tańsze w utrzymaniu a jak juz jeden temat na forum pokazal zapodasz do trumniaka e39 glebe+kolo+zderzaki i jest miazga! przypomne Ci ten temat woza http://www.maxbimmer.pl/threads/14690-TOURING-E34-vs-E39.-Ktory-wam-sie-bardziej-podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 też właśnie miałem się powołać na temat woza, ale nie znalazłem... zresztą jak Kosa kupi e39 to będziesz mógł u Niego pooglądać, pozaglądać, oglądnąć bagażnik, przejechać się i może zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ogólnie e39 jakoś mi nie leży, ale fakt, że będzie to dużo lepszy wybór niż 7-ka pod względem ekonomii bynajmniej Do tego zrobić furaka na coś takiego jak pokazał rushcik i będzie po prostu lux malina :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Oglosznie mi nie otwiera. Tutaj zdecydowanie popieram przedmowcow. Turas zawsze bedzie lepsza opcja, Foresty, nawet e46 turas bedzie lepsza opcja niz 7er, ktora wbrew pozorom bagaznik od e46 sedana nie ma o bog wiel ile wiekszy. E46 ma 440, e38 ma 500 litrow (o 20 lub 40 - juz nie pamietam dokladnie, litrow mniej niz zwykle w124 mesiek, ktory jest znacznie mniejszy niz e38. Czyli zasada ze tym wiekszy samochod tym wiecej sie zmiesci z tylu nie zawsze jest na miejscu). Roznioca jest, ale nie wiem czy to az taka wielka roznica zeby pozbywac sie mega doinwestowanej fury i brac kota w worku. Moim zdaniem kombiak gabaretowo jest lepszy, a po drugie wielka zaleta takiego dlugiego kondona jest to, ze mozesz ladowac rzeczy wysokie, czyli nie tylko takie na ile co pozwoli tylna polka. Dobry przyklad czegos takiego jest wygodna sprawa ladowania gondoli lub spacerowki od razu ze stelarzem, nie trzeba rozlaczac. Takie male porownanie ktore moze tylko rodzicow przekonac Kombajn - podjezdzasz, otwierasdz klape, wrzucasz i po sprawie, a z sedanem zawsze bedziesz musial sie gimnastykowac, a z dwojka dzieci to juz wogole. Czy to e39 (ktora tak jak powyzej fotka pokazuje, ma mozliwosci), czy nawet e46 ktora doskonale znacie, to touring moim zdaniem jest o niebo lepszym rozwiazaniem. Ja osobiscie bralbym sie za e39 bo 5er jest po prostu wygodna...no i tam jest 4,4 V8, ale ja z kolei jestem troche pier*dolniety pod tym wzgledem wiec na ostatnie zdanie nie musicie zwracac uwagi :lolol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 x 2 jak nie 4,4 to 3,0 d a mamy przykład na forum co można zrobić z tym silnikiem i zawsze mniej spali niż V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi