TDSerek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 heheh moja bunia w amatorskim filmie o bmw serii 3 (1:34min) moze ktos odnajdzie swoja rowniez http://video.google.pl/videoplay?docid=3139682683144615884&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Troszki nie ostro wyszlo mi to zdjęcie, ale myślę, że filmik się podoba. Zapraszam do szukania swoich <bmw> na innych moich filmikach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witka jak mozesz to powiedz gdzie jeszcze jestem hehehe pozdrowka..i milo ze jednak znalazlem sie na filmiku <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Możesz choć nie musisz być na jednym z filmików z Andersa/Maślice, kilka razy Ciebie tam widziałem, ale nie pamiętam czy wpadłeś pod obiektyw...pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi