edu2301 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A Edu to na wstepie bdzie musiał twarzowe zapłacić;-)hahahaahahahahaha. to w takim razie nigdzie nie ide i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 W takim razie to i my sie wstepnie deklarujemy na piatkowe wyjscie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Proponuję więc, abyście zalożyli nowy temat np w "O wszystkim czyli niczym" i tam umawiali się na Wasze prywatne spotkania Udanej zabawy :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A ja raz widziałem jokeymiras'a na światłach w Polkowicach. ale fotek nie zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 co ze jaka selekcja bylem normalnie ubrany tylko po 3 winach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jesli moge wyrazic swoje zdanie...skromne zdanie to mnie sie cosik nie widzi taki dzial.Wiem wiem nie ma mnie tam z wami ale pomyslcie tylko takie imprezy sa nazwalbym to bardziej ''prywatne'' a jak wiecie forum przeglada tysiace ludzi.Nie chcecie chyba zeby wasze zdjecie krazylo po necie tak jak zdjecie pewnego policjanta:) Albo np.Forest nie obraz sie ale pamietam jak wspomniales ze kiedys na wykladach ktos rozpoznal twoje auto i spytal czy pan z Maxbimmera ? ( czy jakos tak) prawda,no to teraz wyobrazcie sobie zdjecie ''wcietego'' Foresta na necie i wtedy jakie by bylo pytanie... ? Forest bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Forest bez urazy. Foch. Nie gadam z Tobą. zdjecie ''wcietego'' Foresta na necie i wtedy jakie by bylo pytanie... ? Pewnie coś w stylu - dużo pan pije? Odpowiedź - nie, przynajmniej nie codziennie. Maxymalnie 6 razy w tygodniu :drunk::drunk::drunk: Idzie jesień, jakieś bakteria, choróbska w powietrzu, organizm należy odkażac A tak na poważnie to coś w tym jest. Chociaż w necie można znaleźc wszystko, NK, Fejsbuk...taki urok neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jak w piatek latacie po miescie to moge zaproponowac szatnie za frytki w regeneracji, pozatym wejscie do 22 chyba za darmo. Sobota w feliczita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jesli moge wyrazic swoje zdanie...skromne zdanie to mnie sie cosik nie widzi taki dzial.Wiem wiem nie ma mnie tam z wami ale pomyslcie tylko takie imprezy sa nazwalbym to bardziej ''prywatne'' a jak wiecie forum przeglada tysiace ludzi.Nie chcecie chyba zeby wasze zdjecie krazylo po necie tak jak zdjecie pewnego policjanta:)Albo np.Forest nie obraz sie ale pamietam jak wspomniales ze kiedys na wykladach ktos rozpoznal twoje auto i spytal czy pan z Maxbimmera ? ( czy jakos tak) prawda,no to teraz wyobrazcie sobie zdjecie ''wcietego'' Foresta na necie i wtedy jakie by bylo pytanie... ? Forest bez urazy. Zapytaj lepiej Foresta Kto budzil ludzi w nysie o 4 rano Obudzil sie w mim kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 o 4 rano Obudzil sie w mim kibic tak się bawi , tak się bawi Maxbimmer czy Bmw:) o to chodzi:)hehe za bardzo byłem :drunk: żeby wstać ale coś słyszałem:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi