Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, jaki rozmiar torx jest potrzebny zeby oddzielic skrzynie od silnika w m40. Wszyscy pisza ze jest potrzebny torx, ale nikt nie umie napisac jaki rozmiar... pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 głupie pytanie zadajesz:) patrzysz jaki jest i dopasowujesz z kompletu!! to tak jak byś się zapytał (ile jest szprych w bbs rs):lol: jak nie zobaczysz to nie będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wi instrukcji sam naprawiam jest napisane: "Odkręcić śruby skrzynki przekładniowej za pomocą wkładki TORX Hazet 880-E10, E12, E14" Także nie wiem Może są potrzebne E10, E12, E14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 głupie pytanie zadajesz:) patrzysz jaki jest i dopasowujesz z kompletu!! to tak jak byś się zapytał (ile jest szprych w bbs rs):lol: jak nie zobaczysz to nie będziesz wiedział Klucze pozyczam od znajomego mechaniora, nie bede mu zabieral na dwa dni calego zestawu kluczy... A nie bede kupowac zestawu, kluczy zeby uzyc go raz w zyciu... :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wi instrukcji sam naprawiam jest napisane: "Odkręcić śruby skrzynki przekładniowej za pomocą wkładki TORX Hazet 880-E10, E12, E14"Także nie wiem Może są potrzebne E10, E12, E14 Na to wychodzi, wzielem od znajomego 3sztuki torx, jutro obadam jaki rozmiar dostalem i najwyzej jak nie trafilem to pojdzie Bosch do akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Bosch do akcji... ostro:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 nie proś sie,nie pytaj,tylko se kup http://www.narzedziowy.com.pl/65621_DRAPER-Zestaw-kluczy-TORX.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-10&utm_content=65621#nclid=8dbc142d1d2b8caa4aea7ca134ada005,a jak skończysz robote to mi pożyczysz,też mi potrzebne:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 zwykły zestaw z alledrogo starczy za 150zł z grzechotką i torxami itd itp ja też kiedyś pożyczałem ale już miałem dosyć i zainwestowałem pare groszy i powiem że jestem zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 specialnie znalazłem takie drogie,:-))),a tak poważnie ,Dyziu ma racje,to nie są klucze,które używasz cały czas,ale jak są potrzebne to akurat nie ma gdzie pożyczyć,kup tańszy komplecik,i będą pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Z pozyczaniem niemam problemow, bo mam sporo znajomych mechanikow, tylko ze nie pozyczaja mi calych skrzynek narzedziowych tylko okreslone rozmiary... :p:p I odlegosc od nich do mojego miejsca zamieszkania nie przekracza 1km... :lol::lol: Ale fakt musze ogarnac zioma ktory zaopatrza mnie w narzedzia i klucze ze by sie przydaly.... P.S. zreszta to i tak rozbiorka wiec bosch na wierzchu.... :dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 szybko zwróc ci się komplet kluczy jak sprzedasz części z tej e 30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi