Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no ale jesli sprzedam to w polsce na nasz rynek a tylko tak sprzedaje to nie mam zle wg opisu bo mam tam zaznaczone ze nie ma TUV i ze klient go nie otrzyma ... Raczej nie ... Ogłoszenie brzmi jednoznacznie : -Zawieszenie posiada TUV -Na rynek polski nie jest ono dołączane To teraz hipotetycznie jeśli ktoś zakupi u Was tą zawieszkę i zamówi sobie wysyłkę poza granice Polski to co wtedy ?? Dla mnie sprawa jest prosta producent świadomie wprowadza klientów w błąd i jest to oszustwo i właściwie w tej chwili każdy kto zakupił takie zawieszenie może domagać się zwrotu pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapet Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no ale ja mowie ze sprzedaje na rynek polski to... no moze masz racej z zapisem ze szczesliwy nie jest ale skoro sprzedaje na PL? rozumiem jak ktos dzwoni zza granicy i moze wtedy mowiec ze on nie bierze na pl tylko za granice to wtedy rozumiem ze jest bllad bo moze zadac tuv wtedy ... ok warto zmienic zapis w takim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Mapet TUV to nie jest paczka zapałek którą można albo nie trzeba dorzucić do przesyłki .... jeśli jakiś produkt posiada TUV i o tym informujecie na aukcji to rzeczywiście świstka można fizycznie nie dorzucać do paczki , ale kupujący może taki certyfikat pobrać albo ze strony producenta albo zgłosić się bezpośrednio do Urzędu który wykonał taki certyfikat w tym wypadku TUV i go pobrać od nich ze strony. Dlatego takie pisanie , że posiada certyfikat ale go nie dołączacie to robienie w wała kupujących. Innymi słowy skoro posiada TUV to napisz chociaż w jakim kraju został wykonany Edytowane 18 Października 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie lepiej napisać, że produkt nie posiada TUV'u? Prawda jest taka, że do każdego innego zawiasu można bez problemu samemu pobrać ten papier, internet jest wielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Napiszcie proszę co jest za różnica czy sprzedawany jest zawias w Polsce czy gdzie indziej? Skoro w opisie produktu jest napisane, że posiada TUV, ale wy go nie dostarczacie - to dla mnie oznacza to tylko tyle, że wchodzę na stronę TUV i tam sobie certyfikat pobieram. A na stronie TUV takiego certyfikatu dla MTS'a nie ma. Jaki z tego morał?? MTS nie ma TUV - koniec i kropka. Nie lepiej napisać, że produkt nie posiada TUV'u? Lub nie pisać nic na ten temat. Edytowane 19 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie musce tak naskakiwac na Mapeta bo on tu wsumie wyjasnil kwestie MTS'a w ladze TaT, a TUV to osobna kwestia a chlop stara sie w miare mozliwosci sam dowiedziec czego Nie zmienia to faktu, ze na aukcjach/sklepe powinno psac, ze zawias nieposiada TUVu badz w ogule tego nie pownno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie musce tak naskakiwac na Mapeta Masz racje Nem, poprawiłem swój wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie musce tak naskakiwac na Mapeta bo on tu wsumie wyjasnil kwestie MTS'a w ladze TaT, a TUV to osobna kwestia a chlop stara sie w miare mozliwosci sam dowiedziec czego Ale nikt się nie czepia Mapeta Wyjaśnił zamieszanie z naklejkami i chwała mu za to TUV raczej się nie da wyjaśnić więc nikt mu tego nie ma za złe :drunk: wina ewidentnie leży po stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ale nikt się nie czepia Mapeta Wyjaśnił zamieszanie z naklejkami i chwała mu za to TUV raczej się nie da wyjaśnić więc nikt mu tego nie ma za złe :drunk: wina ewidentnie leży po stronie producenta zgadzam się,chodzi o to,że Mapet pewnie też nieświadomie to pisał(że posiada TUV),ale powinien ten zapis zmienić(co pewnie zrobi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IWAN Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 NIEZLE WLASNIE NIEDAWNO WRZUCILEM TEN GWINCIOR DO SIEBIE MUSZE ZAJRZEC CO KRYJE SIE U MNIE POD STICKEREM pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ale bania, w owych czasach już można widzę się wszystkiego spodziewać. Szacun ode mnie za to że walczysz o swoje i tak powinno być. Polacy nie gęsi i swój język maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk2908 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jestem na etapie poszukiwania gwintu do E36 compact i MTS jest bardzo brany pod uwagę a T.T odpuściłem po rozmowie z firmą zajmującą się ich sprzedażą jak stwiercili że to najtańsza produkcja z gwintem na rynku. Wyraźnie dali znać że to jakieś tam zawieszenie tyle że ma gwint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 najtańszy oby nie był najgoerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie ma jak to zakleić oryginalne logo producenta nalepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tak sie zastanawiam czy ten temat nie powinien byc w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ... gość od którego kupiłem venom24 czy jakoś tak nie mial informacji na swojej aukcji na temat tego że TUV nie jest dostarczany. Dwa ja pisałem bezpośrednio do firmy MTS-technik i stamtąd dostałem info, że nie ma opcji na otrzymanie TUV'u, a żebym sie odczepił dostałem TUV do zawiasu firmy autotechnix. Trzy, czytałem ten artykuł o porównaniu MTS i TA, mam uchwyt na łącznik stabilizatora, mam spawy jak należy, nakrętki regulacyjne odpowiednie,więc niebardzo się zgadzam z tymi różnicami miedzy MTS a TA. Jeśli pisałeś do mts-technik.pl to pisałeś do gościa o pseudonimie Venom. Poniżej jego strony i dane firmy: Venom24 EIBACH - oficjalny dystrybutor marki Eibach w Polsce Bilstein Polska - producent amortyzatorów i zawieszeń najwyższej jakości. H&R Polska - Producent sprężyn , zawieszeń sportowych i dystansów poszerzających. http://www.grupakw.pl/ AP shop - zawieszenia sportowe - sklep online - AP Shop MTS-TECHNIK - Home K.A.W Fahrwerkstechnik - Wyłączny importer na Polskę. Strona w przygotowaniu link do strony "o mnie" allegro - Informacje o użytkowniku venom24_pl - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dane firmy - NIP 9581575131 VENOM S C MICHAŁ SMENTOCH PIOTR SMENTOCH, REGON 220507266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi