Beatka Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 oj dziewczynki mam nadzieje ze my sie postaramy zeby bylo fajnie mam nadzieje ze mnie tez przygarniecie pozdrawiam maxbimerki:) bmw_beer Z nami Maxbimmerkami zawsze jest fajnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ok spoko jak cos bedziemy czekali na stacji na autostradzie jak sie jedzie od strony legnicy do 9;20 9;30 jesli nie bedzie nikog to postaramy sie trafic jakos. <bmw_1>albo MORDULEC wymienmy sie tel. jak ktos bedzie po nas jechal to sie zdzwonimy chyba ze nie chcesz to oksik. <bmw_1> bmw_beer to jak wyjedzie ktos po nas czy jednak nie.jesli nie podajcie ulice a trafimy sami jada z chojnowa dwie bmw bmw_beer <bmw_1> happy_bmw Numery masz na PW , jak cos to dzwon 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq & Kinga 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek 7. Nibiru 8. Michu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 oj dziewczynki mam nadzieje ze my sie postaramy zeby bylo fajnie mam nadzieje ze mnie tez przygarniecie pozdrawiam maxbimerki:) bmw_beer My się nie musimy starać, z nami zawsze jest fajnie :lol: :lol: :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 spoxik MORDULEC juz wiemy gdzie to jest poztaramy sie trafic bez problema jada z chojnowa 2 beemki moja i 528 w touringu e39 pozdrawiam was a w szczegolnosci MAXBIMERKI bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ja odpadam,niedam rady :cry: .pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Siemka . Było super :mrgreen: Fajna ekipa i atmosferka <bmw_1> Ps . trochę napędy mnie rwią :mrgreen: jutro na rączkach chyba będę chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 I po spocie :cry: Dla mnie jak zwykle było superowo :mrgreen: , świetna atmosferka,super ludzie,przejazd bumek pierwsza klasa :lol: na górkę dało się wejść z małymi przestojami, choć jutro chyba nie wstanę z łóżka :lol: happy_bmw Po prostu kolejny super spędzony weekend z wyjątkowymi ludźmi(zainteresowani wiedzą o kim mówię :wink: ), choć w tym przypadku to była tylko niedziela, to i tak pozostawi niezapomiane wrażenia happy_bmw <bmw_1> Mam nadzieję, że nowo przybili również bawili się dobrze bmw_beer Pozdrawiam wszystkich <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja przede wszystkim dziękuję moim dzisijeszym kierowcom (E30-automacik i E36coupe) za zabranie mnie na pokład <bmw_2> Atmosfera świetna-w przyszłym tygodniu zmontuję filmik :-) A mnie nic nie boli, bo jestem zaprowiony w takich bojach ;-p pozdrawiam Maxbimmerki i Maxbimmerów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja przede wszystkim dziękuję moim dzisiejszym kierowcom (E30-automacik i E36coupe) E30 w automacie to Kosa, a to szybkie E36 to Krzysiek spocik REWELKA pewnie jutro nie wstane, ale warto było To gdzie następnym razem się wspinamy?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly120 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 hehehe POLA pewnie o tych nowo przybylych tro chodzilo o nas bawilismy sie rewelacyjnie chociaz o maxbimerkach z Chojnowa nie moge tego powiedziec bo chyba niezbyt doradzilem im z obuwiem co do reszty jest wporzadku najgorsze bylo to wejscie na gore ale coz ciagla jazda samochodem i chodzenie na silownie to nie wystarcza chyba zrzucilem z siebie z 10kg ale nadrobie pozdrawiam was i dzieki za super atmosferke.Teraz czekamy az wy sie wybierzecie do nas na lotnioswko pobawic sie ale to chyba dopiero w zimie .pozdrawiamy was i do z bmw_beer obaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 hehehe POLA pewnie o tych nowo przybylych tro chodzilo o nas bawilismy sie rewelacyjnie chociaz o maxbimerkach z Chojnowa nie moge tego powiedziec bo chyba niezbyt doradzilem im z obuwiem co do reszty jest wporzadku najgorsze bylo to wejscie na gore ale coz ciagla jazda samochodem i chodzenie na silownie to nie wystarcza chyba zrzucilem z siebie z 10kg ale nadrobie pozdrawiam was i dzieki za super atmosferke.Teraz czekamy az wy sie wybierzecie do nas na lotnioswko pobawic sie ale to chyba dopiero w zimie .pozdrawiamy was i do z bmw_beer obaczenia Ciesze się, że bawiliście się super :mrgreen: Zazwyczaj robimy spoty na płaskim terenie, takie stacjonarne, ale teraz chcieliśmy wykorzystać ładną pogodę, a dodatkowo zrzucić parę kilo po ostatnich grilowaniach <bmw_1> Dzięki za zaproszenie, myślę, że na pewno z niego skorzystamy, może nawet szybciej niż się spodziewacie :lol: bmw_beer Nas na spoty namawiać nie trzeba Pozdrawiam ekipę z Chojnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 bylo wypasnie mam nadzieje ze wszyscy (ze zdjecia i Ci ktorych juz na nim nie ma) zawitaja na kolejnego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Cóż mozna powiedziec , wyprawa konkretna , pogoda dopisała , super towarzystwo i rewelacyjny materiał na kamerce z przejazdu , jutro postaram sie to zmontowac :wink: Na liste wpisało sie 6 załóg a tu na Andersowie taka niespodziewanka bo przyjechało w sumie 16 bumek <bmw_2> bmw_beer Pozdrowienia dla wszystkich NOWYCH , ekipy z Chojnowa oraz sympatycznej załogi na kieleckich tablicach , mam nadzieje ze jeszcze kiedys nas odwiedzą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 spocik konkret :mrgreen: gdyby nie ta góra dzięki nowoprzybyłym, fajna ekipa się zrobiła <bmw_2> do zobaczenia na następnym i na drodze ma się rozumieć :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 całkiem miły spocik.niestety nie mogłem potowarzyszyć na sobótkę;((... no i jeszcze na tdserka sie nie doczekałem na andersa;((( a słupek przywiozłem(tds wie o co biega <bmw_4> ).......... ale co tam.......aby do następnego razu........... <bmw_2> bmw_beer pozdroowka dla wszystkich.............. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Filmik z wczoraj: http://video.google.pl/videoplay?docid=7795136312543149855&hl=pl Troszki się rozmazał, chyba dlatego, że został składany z avi-ków <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A mi się tam góra podobała i nawet wstało mi się dzisiaj lekko Super zlot i oby tak dalej, ekipa konkretna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 mnie zastanawia jedno cos Ty jej Krzysiek zrobil ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 :lol: nie podzieliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Krzysiu, Ty niedobry :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no coments, nie mam pytań :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 całkiem miły spocik.niestety nie mogłem potowarzyszyć na sobótkę;((... no i jeszcze na tdserka sie nie doczekałem na andersa;((( a słupek przywiozłem(tds wie o co biega <bmw_4> ).......... ale co tam.......aby do następnego razu........... <bmw_2> bmw_beer pozdroowka dla wszystkich.............. <bmw_1> ee sorka ale ja nie wiedzialem ze ty wogle sie chciales ze mna spotkac na andersa ehhe...jak pokrzyzowalem plany to sorka..jakos wpadne to sie zgadamy jak cos...ajj pozdrowka peace no i gratki dla ludzi ktorzy byli z udanego wyjazdu na sobotkowy spot .peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Galeria z Pożegnania lata http://www.maxbimmer.pl/galeria/pozegnanie-sobotka-2006/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi