Gość Mordulec Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Spoko jakos Cie odbierzemy , ale na wszelki wypadek mapka dojazdowa od strony autostrady : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly120 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ok spoko jak cos bedziemy czekali na stacji na autostradzie jak sie jedzie od strony legnicy do 9;20 9;30 jesli nie bedzie nikog to postaramy sie trafic jakos. <bmw_1> albo MORDULEC wymienmy sie tel. jak ktos bedzie po nas jechal to sie zdzwonimy chyba ze nie chcesz to oksik. <bmw_1> bmw_beer to jak wyjedzie ktos po nas czy jednak nie.jesli nie podajcie ulice a trafimy sami jada z chojnowa dwie bmw bmw_beer <bmw_1> happy_bmw Proszę używać funkcji "EDIT" napisz do któregokolwiek z klubowiczy PW ze swoją komórką to będziemy dzwonić i Was prowadzić - MODERATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 czyli chętni proszeni są o zabranie wałówki :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekli Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jak uda mi się wyciągnąć rodzinkę - to zmelduję sie pod Andersem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam po długiej przerwie. Nie wpisuje się na liste bo na razie moja Barbara zmienia kolor do 23.09.2006r. Życzę miłego SPOTU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hallo, hallo!! Pan spod dwójki (na liście) zapomniał o mnie,a też chce jechać ;P Pozdrawiam - Katarzyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Radze Panu spod dwójki naprawić tą gafę, bo będzie Pan mial do czynienia z Maxbimmerkami :twisted: :evil: :mrgreen: Pan spod jedynki, również powinien dopisać pewną osobę :evil: :mrgreen: Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa 3. Krzysiek 4. Byq 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 To mi się podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Do zobaczenia bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 no dzięki dziewczynki za szybką interwencję, bo ten Pan spod dwójki <bmw_4> nie chciał mnie wziąć na spota!!! <bmw_2> <bmw_3> ALE SIĘ BEDZIE DZIAŁO!!!! nie mogę się doczekać ;D bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam po długiej przerwie.Nie wpisuje się na liste bo na razie moja Barbara zmienia kolor do 23.09.2006r. Życzę miłego SPOTU. Jezeli masz ochote to mozesz sie z kims zabrac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 widziałem ja dzisiaj jest całkiem naga bezwstydni blacharze tak ja na pokaz wystawili :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 oj dziewczynki mam nadzieje ze my sie postaramy zeby bylo fajnie mam nadzieje ze mnie tez przygarniecie pozdrawiam maxbimerki:) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Kurde-a mnie ktoś by wziął (aktualnie nie mogę prowadzić) ? Aparcik mam-filma bym skroił niezłego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 mysle ze nie ma problemu , kto chce jeszcze jechac a jest bez auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Kosa Wielkie Dzięki ale dzisiaj małą corsą śmigam nad morze na weekend tak mnie praca stresuje że ... Boeing dzisiaj jadę zobaczyć swoją goliznę i dowieść troszkę części blacharzowi haha. Tak jak mówiłem zostawiłem u tego lakiernika co mi radziłeś. Konkretnie gadał zobaczymy jak robota będzie wyglądać za tydzień. I ten kolor mnie męczy czy schwarz II czy shapireschwarz met. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 mnie meczy brak funduszy na skonczenie napraw mechanicznych w Boeingu , a olakierowaniu jeszcze nie mysle :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Tak mało: :evil: - przypomnę listę bo widzę że tamat się rozjechał, TO JEST TEMAT O SPOCIE :!: :!: :evil: 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek kto jeszcze :?: :mrgreen: dopisywać się :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek Nibiru dasz rade dotrzec na andersa? czy trzeba ciebie skads zwinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Nibiru dasz rade dotrzec na andersa? czy trzeba ciebie skads zwinac? Pewnie, że dam rade, w końcu na Andersa ide około 10 minut :-) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq & Kinga 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq & Kinga 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek +nibiru komuś na dosiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 1. Piotr & Beatka 2. Kosa & Katarzyłka 3. Krzysiek 4. Byq & Kinga 5. Mordulec & Pola 6. Maly120 & Kwiatuszek 7. Nibiru 8. Michu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi