Kosa Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 j.w. element nr 3 dociskający klocek, sztuk 2 nr 34211157046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 zobaczę dziś w garażu, powinien gdzieś mi zalegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ok czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Przepraszam Kosa. Na pewno nie wywalałem tych sprężynek, przy wymianie zacisków, bo miały mi zostać na wszelki wypadek. I tak je schowałem w bezpieczne miejsce, że nie wiem gdzie są... Jeśli gdzieś je znajdę to dam znać, ale są nikłe szanse - rodzinka się powiększyła i moje rzeczy bez mojej wiedzy powynosili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 spoko, znalazłem na szrocie od E39 i E34 zobaczymy czy przypasują pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi