Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tylko nie zielony :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 czarne się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 To już bierz tego granata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a ja chce volvo i jak tu przegadać mężowi?... Ale, że co, że jak? Ja też jestem za granatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 i ja też, granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a ja chce volvo i jak tu przegadać mężowi?... Gdzie Volvo, a gdzie BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 UWAGA UWAGA zastanawiam się też nad E46 w Pb tylko 6-cyl kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 UWAGA UWAGAzastanawiam się też nad E46 w Pb tylko 6-cyl kombi nie nadążam, a już przyzwyczaiłam się do myśli ze będę jeździć E39... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 zastanawiam się też nad E46 w Pb tylko 6-cyl kombi Kosa poniosło Cię :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 wszystko przez freex'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jak celujesz w e46 i ma to byc PB to 3.0 pod macha spalanie Soula i przemo polozylo mnie na plecy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ja bym została przy E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 zastanawiam się też nad E46 w Pb tylko 6-cyl kombi A dlaczego akurat PB? Kupuj diesla, też ma 6 cylindrów a i w kombi występują Zrobisz sobie program na 220 KM, 500 Nm i bez obrazy ale nie podskoczy Ci ani 5oul ani Przemo. A spalanie nie przekroczy 7 litrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Przyznam ze nie mialem nigdy diesla wiec go nie znam po drugie primo z dieslem chyba latwiej na mine wpasc i koszta wieksze. Wiec pytanie jak kupowac diesla. Bardzo zainteresowala mnie ta granatowa ze Srody Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kosa do srody mam 15 km wiec jak bedziesz potrzebowal pomocy to sluze choc z dzierzoniowa tez nie jest daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Grzechu jest tal ze w ddz jestem po 17 w sobote jezdze z synem na basen do wrocwiec sobota odpada. Jedynie niedziela zostaje. Jezeli mialbys czas podjechac wczesniej masz diesla wiec wiesz jak to powinno chodzic, jakbys wstepnie powiedzial ze jest ok to z checia podjade zwroce Ci koszta i za poswiecony czas Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kurdę Kosa ja osobiście nie przepadam za E39 w trumnie, wolałbym E46 Jakoś bardziej linia mi odpowiada. I sprawa kolejna - za cholerę nie mam zaufania do komisów. Wolałbym auto od prywatnego sprzedawcy. Jak sprawdzic diesla - napewno przydałby się komp by sprawdzic ewentualne błędy, ciśnienie na wtryskiwaczach, itd. Niestety na "oko" się tego auta nie kupi Trzeba sprawdzic turbo, przewód doprowadzający powietrze z turbiny do kolektora dolotowego podczas wciśnięcia pedału przyśpieszenia powinien napęczniec. Wejście na intercooler - w przewodzie nie powinno byc oleju. Podczas jazdy próbnej łycha do 4-5 tyś. i obserwuj tylne lusterko - jeśli pojawi się czarna chmura i jadący za Tobą włączają wycieraczki - szukaj innego. Wiem, że do Majewskiego można dzwonic i jak ma czas to podjedzie ze swoim kompem i klientem obejrzec auto. Zresztą jest tu na forum sporo dieslowców - napewno chętnie pomogą. Jak cos to mogę jechac z Tobą, co jestem w stanie sam sprawdzic to oblukam. Nie chcę tu znowu reklamowac Kevina ale spróbuj z nim pogadac - czasem trafia naprawde tłuste sztuki z Niemcowni. Ostatnio CzarnuchDOA sprzedawał swoją E46 330d touring, cała na emce, fele 18" M, zresztą chyba ją widziałeś. Sam się na nią napaliłem ale już poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kosa nie ma problem jutro podjade bo dziisaj juz troszke pozno a chcialbym to auto zobaczyc w dzien nie w nocy niech nam jeszcze blacha pokaze co w sobie kryje. Wiec jak cos to dam Ci znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jutro podjade Tylko dzwoń jak już będziesz na miejscu by nie grzali silnika godzinę Na odpalonym silniku odkręc korek wlewu oleju - nie powinno go wywalac na zewnątrz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) Jasne Forescik. Szkoda ze nie mam kompa bym wpadl na bogato Juz jestem umówiony Kosa na jutro to jest auto kobiety prywatne nie komis zdjecie robione u niej na firmie niczego sie nie wstydzi nastraszylem ja troszke. Wiec jutro zgrubsza zobaczymy. Edytowane 17 Października 2011 przez Grzechu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 to jest auto kobiety prywatne nie komis zdjecie robione u niej na firmie Hmmm...cytat z ogłoszenia "Kontakt pod numerem telefonu 535 826 048 lub 603 979 900 czynny całą dobę, siedem dni w tygodniu" Jak na prywatnego sprzedawcę to dziwnie tolerancyjna babka Maska z lewej strony wygląda na źle dopasowaną, pewnie była bita z przodu, pytanie jak mocno...Sprawdź dokłądnie wszystkie plastiki pod maską, mocowanie lamp, obecnośc nadkoli, osłony silnika, ślady na śrubach, itd. Tył oczywiście w miejscu koła zapasowego, czy nie ma jakichs dziwnych spawów i dokładnie tylną klapę po otwarciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 ten pierwszy tel nie odbiera maz jest za granica. Forest mozna gdybac dopuki nie pojedzie sie na miejsce i nie zobaczy powiedziala ze auto w chwili obecnej jest brudne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Grzechu jeszcze raz dzięki za poświęcony czas, :drunk: przy okazji nic nie będę pisał, poczekam na kolegę bo ma całą listę zapisaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zgorzelec: http://allegro.pl/show_item.php?item=1867501019 Wrocław: http://allegro.pl/show_item.php?item=1868630024 http://otomoto.pl/bmw-530-jedyna-na-allegro-w-super-ceni-C21091741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 http://allegro.pl/polecam-bmw-e39-ko...872173646.html Auto jest w bardzo dobrym stanie technicznym, jak i wizualnym. -lewy caly bok bardzo brzydko pomalowany gdzie przednie drzwi juz sa obdarte, -prawe tylne nadkole i drzwi malowane po przejsciach(drzwi w ciemniejszym kolorze -zderzaki przedni jak i tylny do malowania poobijane z karzdej strony -przedni prawy blotnik przeciagniety o jakies inne cialo stałe -wgieta blacha pod swiatłem tylnim prawym i w tym miejscu oczywiscie zderzak polamany -ruda na wysokosci listwy chromowanaj na łączenia dzwi lewych tylnich i nadkola Serce: -po odkreceniu korka wlewu OK ale ten przerażający dzwiek wałków ze środka-bezcenne -przedmuchy na 4-5 cylindrze -turbo na wykonczeniu Skrzynia: -biegi w góre czysto i ladnie -biegi w dół skrzynia szarpie i wali Wewnątrz bez zarzutów, czysty, zadbany,pachnący to według Pani sprzedającej -popielniczka pełna papierosów, kiepy walaja sie nawet na siedzeniach podłodze i są ogólnie wszechobecne -podsufitka zółta nie mylic z beżowym srodkiem o przebiegu 208 200 km- według Pani -na liczniku 296287 Tak wiec reasumujac pazdzioch. Zaproponowałem cene 13000 Pani proponuje 15000 jak tos zainteresowany prosze dzwonic Mam nadzieje Kosa, że odpuszczasz tego pazdzierza.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi