Dread Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) Witam, mieliście do czynienia z amortyzatorami firmy Delphi? Mam okazje kupić 2 nowe na tył za 450zł i nie wiem co robić.. albo jakie amorki kupić? http://motoallegro.pl/amortyzatory-b...4.html#gallery znalazłem meyle za 184zl.. doradźcie coś.. Edytowane 13 Października 2011 przez Dread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bilstein albo Sachs. Innych nie znam więc nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bilstein albo Sachs. Innych nie znam więc nie polecam ...ewentualnie Kayaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie kojarzę za bardzo tego Delphi , ale 450zł to raczej nie jest promocja w tej cenie kupisz chyba sachsa około 220-250zł / sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dokładnie. Delphi nie jest najgorsze, ale w tej cenie to wolałbym sachsa kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Za najlepsze i najtrwalsze w 7er uważam amortyzatory BOGE. Niejednokrotnie wytrzymywały dłużej niż sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 BOGE to w tej chwili Bilstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi