adam34 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 miałem wypadek rok temu moim BMW potem mnie przymkneli na rok i nie mogłem go złożyć od tamtego tygodnia wziełem się za składanie . Dziś go złożyłem do końca i nie może zapalić kupiłem nowy akulumator i bez rezultatu czasami troszkę strzeli ogniem . Wymieniłem wężyk do paliwa chłodnicę palec pompę wody . pomocy Szukam szybkiej pomocy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Szukaj, szukaj. Ale nei w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 w dziale galeria ewentualnie możesz znaleźć zdjęcia e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 :bag: w galerii to napewno długo jeszcze nie odpali ta Twoja e34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi