beaver79 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Hello. Czy ktoś cię orientuje czym jest "Metering pump" w module webasto? Wydaje mi się że to jakiś test lub czyszczenie nagrzewnicy - odpaliłem to ostatnio na parkingu i było tyle dymu że babka z budki (strzeżony) przybiegła z gaśnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 a to nie jest ,beaver pompa dozująca paliwo do webasta?jak dałeś paliwa na maksa to musiało troche podymić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 "Trochę" to łagodne określenie... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 To jest pompa paliwka do webasto A co konkretnie zrobiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 aktywowałem po prostu - myślałem że to jakiś blok pomiarowy. a tymczasem przypomniała się szkoła i głupie żarty ze świecami dymnymi. Dymu jest tyle jakby auto miało zaraz stanąć w płomieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 do aktywacji przed fotoradarem:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 do aktywacji przed fotoradarem:-)))) Buahaha . No to zostałem zabity!! <bmw_4><bmw_4> lolollolollolollolol A tak na poważnie, to może dawno nie było odpalane i dlatego tak zadymiło? Ale musiało to faktycznie nieźle wyglądać skoro strażnik z gaśnicą przybiegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 hehe ładnie kolego narobileś swoja droga dobrze ze Cie w dymie zobaczyła a nie odpaliła gaśnicy już z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zabiłbym. gaśnice jeszcze Gierka chyba pamiętają... ale rama była. PS. pare minut później była wymiana w budce i, wybaczcie, nie mogłem sobie odmówić... replaya... buhahahaha. Umarłem prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 z webastem tak już jest że jeżeli nie jest jakiś czas używane to musi się przepalić(podymić) no i wypadałoby podjechać do jakiegoś speca jakby dymienie nie ustawało na przegląd webasta ja jeżdze raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ja jeżdze raz w roku wypadałoby podjechać do jakiegoś speca a ja na strzeżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi