kozin09 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e39-530i-231km-manual-tv-navi-skora-bez-xenon-i1844507047.html co myslicie o tej E39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jezeli przebieg jest aktualny, i jak pisze stan idealny to warta uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 prezentuje sie ladnie, jak dla mnie brakuje foteli w elektryce ciekawe ile wyniosa oplaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ja bym obejrzał dokładniej furtkę kierowcy, bo wygląda jakby miała na sobie troche szpachli, zaraz nad listwą, ale które auta teraz nie mają szpachli na sobie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Czasami salonowe Na fotach prezentuje sie ladnie, typowa elegancka limuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 w poliftowych wersjach byly te stare kierownice? mialem taka w e39 z 1996r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Moim zdaniem to kombinowana handlarska fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 w poliftowych wersjach byly te stare kierownice? mialem taka w e39 z 1996r Wydaje mi się, że kiera była taka sama, ale poducha była inna. Ja kiedyś kupiłem kiere poliftową z drewnem (miała inna poduchę - coś tam podwójną - zapomniałem copytanie_bmw), ale poduche wsadziłem ze starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja mam po lifcie i też mam tą samą kierownicę także jest to możliwe może źle patrze ale nie ma grzanych siedzeń osobiście skóra bez grzania to lekka tragedia w zimie Co do szpachli to tak jak wspomina czechu nawet auta z salonu ją mają Co do przebiegu może być realny bo środek nie jest zniszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi