Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów,jutro jade oglądać Ładną 5 e34 :) chciałbym aby ktos z was (bo znacie sie najlepiej) obejrzal ogłoszenie i powiedział czy sie opłaca dac za to 4 000zł i ten silnik 2.4 diesel czy oplaca sie auto z takim silnikiem czy nie bardzo ? (wady i spalanie)... Zgóry dzięki za pomoc :)

http://otomoto.pl/bmw-524-C20903604.html

Witam... a wiec byłem wczoraj o glądałem to auto... PORAŻKA !!! auto z zewnątrz bardzo ładnie wygląda,zero rdzy i lakier troszke porysowany od rdzy ale koles twierdzil ze myl tylko ściereczką... xD co do środka... hmm... fotel kierowcy pękniety,oswietlenie w środku nie działa,oraz materiał od drzi odpada... Klapa bagaznika nie trzyma sie na niczym tylko podparta kijkiem który woził w aucie,silnik cały zalany olejem,z dołu az kapało,skrzynia także cała z oleju,świeca sie kontrolki od absu i jakas tam jeszcze,hamulce tył do wymiany,gumy na skrzyni zerwane,jak skrecalem w lewo coś chrobotało z tyłu ,opony do zmiany itd. mozna by długo wymieniac :D a wiec stwierdzam że to auto to moja porazka tego miesiąca :D

Brdzo fajna bryczka i byłem po rozmowie z kolesiem na 90% pewien ze ja wezme... :D a jak przyjechałem po auto to myślałem ze zabije kolesia :P kazał mi 70km po takiego złoma jechać... I dodam jeszcze ze jest to moje 6 auto jakie oglądam po sprzedaniu mojej 318 i zadne nie nadawało sie do kupna :( chyba trzebabędzie sie w niemczech za czymś rozjerzeć :)