Runi Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam kolegów,jutro jade oglądać Ładną 5 e34 chciałbym aby ktos z was (bo znacie sie najlepiej) obejrzal ogłoszenie i powiedział czy sie opłaca dac za to 4 000zł i ten silnik 2.4 diesel czy oplaca sie auto z takim silnikiem czy nie bardzo ? (wady i spalanie)... Zgóry dzięki za pomoc http://otomoto.pl/bmw-524-C20903604.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Porównaj sobie lewy i prawy bok - widzisz różnicę? W dodatku zdjęć mało i takie sobie. Ja nie masz daleko, to z ciekawości bym na Twoim miejscu podjechał, ale z pewnością ktoś coś jeszcze wyłapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mam 70km wiec daleko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mi sie wydaje ze ta roznica miedzy lewym a prawyb bokiem to kewsta glownie jakosci fotek i tak a nie inaczej ustawionego auta. jak masz tylko 70 klockow to warto podjechac i obejrzec na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 a co sądzicie o silniku 2.4 diesiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 powiem ci że nie wiem co tam było robione ale wiadomo to auto nie ma 2lat!! ale ma korby awaryjne z przodu i przyciski od szyb więc coś nie gra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Podobno jest Korbotronik ale koles cos kombinowal i chcial wstawiac elektryke i mu nie wyszło a przyciski zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam... a wiec byłem wczoraj o glądałem to auto... PORAŻKA !!! auto z zewnątrz bardzo ładnie wygląda,zero rdzy i lakier troszke porysowany od rdzy ale koles twierdzil ze myl tylko ściereczką... co do środka... hmm... fotel kierowcy pękniety,oswietlenie w środku nie działa,oraz materiał od drzi odpada... Klapa bagaznika nie trzyma sie na niczym tylko podparta kijkiem który woził w aucie,silnik cały zalany olejem,z dołu az kapało,skrzynia także cała z oleju,świeca sie kontrolki od absu i jakas tam jeszcze,hamulce tył do wymiany,gumy na skrzyni zerwane,jak skrecalem w lewo coś chrobotało z tyłu ,opony do zmiany itd. mozna by długo wymieniac a wiec stwierdzam że to auto to moja porazka tego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 dobrze, że to zauważyłeś a "napalenie" nie zaćmiło Ci rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 do minusów dodał bym największy, przyćmiewający wszystko... mega koooozaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Brdzo fajna bryczka i byłem po rozmowie z kolesiem na 90% pewien ze ja wezme... a jak przyjechałem po auto to myślałem ze zabije kolesia kazał mi 70km po takiego złoma jechać... I dodam jeszcze ze jest to moje 6 auto jakie oglądam po sprzedaniu mojej 318 i zadne nie nadawało sie do kupna chyba trzebabędzie sie w niemczech za czymś rozjerzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 spoko nie poddawaj się ja przed ostatnim zakupem coś ponad 15 w ciągu 2 tygodni oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi