lapa Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam Serdecznie Długo mnie tu nie było ale obecnie zwracam się do Was z prośbą o ewentualne oczywiście jeżeli macie okazję pooglądania kilku autek. Na chwilę obecną powybierałem te z Allegro http://moto.allegro.pl/bmw-e36-coupe-i1857962553.html a to jest faworyt mojej drugiej połówki http://moto.allegro.pl/bmw-318i-climatronic-clear-200-bezwypadek-rej2001r-i1856395268.html z góry dzięki za wszystkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Generalnie kwoty niesa wielkie to tez niemzona wymagac zbyt wiele. Cupeta ma slabe foty i malo jedynie ta bube pod lampa i blotnik to mi sie udalo wypatrzec. Turas jakis mi smierdzi... generalnie foty mocno odpicowane, peknieta szyba czolowa, brak emblematu na masce + pozmieniane kierunki pozatym grill przedliftowy w poliftowym aucie, mozna cos tu gdybac. Poza klima to to auto niema nic ... Predzej bral bym pod uwage coupe jak turasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 szkoda ze nie sa pokazane jeszcze zdjęcia pod maska co tam kwitnie pięknie odpicowany a serducho juz dawno wyzionęło ducha... ten turasek w środku opicowany ze klima itp. a na szybach jeszcze korby zabrakło kabli na elektryczne szyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ten turasek w środku opicowany ze klima itp. a na szybach jeszcze korby zabrakło kabli na elektryczne szyby ? Dokładnie - klima i lusterka w prądzie a szyby na korby? Coś tu nie halo. Coupe - mam wrażenie, że coś przy błotniku z tylu po prawej było majstrowane i jakby klapa bagażnika była odrobinkę źle spasowana. Poza tym tylko prawa strona jest pokazana - why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 wg mnie ten turas też jakiś podejrzany a w szczególności prawy przód: lampa wydaje się krzywo zamontowana (no i na szkle widać, że to depo), brak halogenu i znaczka oraz z tej strony pęknięta szyba, i jak już wspomniano dziwny zestaw wyposażenia no i brak zdjęć pod maską oraz "dziwne" listwy boczne W tej cenie jest wiele ofert więc szukaj spokojnie i się nie napalaj a jak pojeździsz trochę i pooglądasz to sobie wyrobisz opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi