Zuza5 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 o to ci chodzi? bo tylko jeden znalazłam cały a tłumaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 o to ci chodzi? dokładnie o ten. jest jeszcze Moving Forward i Addendum sorry że wcześniej podałem bez linków. Poniżej podaję pozostałe dwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 pooglądamy. jakiś czas temu w tv wieczorami leciało systematycznie takie cos jak wspomnienia z prlu.to nie byl tytuł ale pokazywali wlasnie tamte czasy,fabryki,wywiady z ludźmi,załatwianie formalności urzędniczych itp..poprostu puszczali dawne programy na temat tamtych czasów i zycia w nich. nie wiecie co to było, jak sie nazywało i na jakim kanale to leciało, bo może nadal leci a chciałabym to sobie oglądać. Oglądałam to zawsze kiedyś (może chyba w piątki?) tylko że nie u siebie w domu i nie na swoim tv, więc nie interesowało mnie z którego programu to jest nadawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi