chiccoo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Jak wyżej- towar na foto Cena ok 50zł 603/522434 GG 8586711 [ATTACH=CONFIG]16499[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16500[/ATTACH] Edytowane 16 Października 2011 przez chiccoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wstrzymaj się z tym może, szukam czegoś o aktywacji BC. jakie masz zegary? tzn wyświetlacz OBC - z widokiem auta czy ten na wypasie? PS, niestety nie dam rady - mam INPę i NCS, a to się robi DISem - wiesz w razie czego co zrobić jak się uprzesz http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=138952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Mam autko z drzwiczkami- bieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 moje też ma drzwi (x4) i nawet mi się to podoba. W kolorze nadwozia i w ogóle... :-P A tak na poważnie to nic nie znaczy - moja psiółka ma 320d ze słabszym kompem i też OBC hula. Jak znajdziesz sobie jakiegoś kumatego z DISem, masz czujnik temp zew i wtyczkę masz na 4 kable do manety to gra. W zasadzie jak jest klima aut to będzie latać tylko trzeba włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Manetka zamontowana juz jest 4 kabelki w złączce są Ale ni działa Więc tylko programowanie mi zostało- znasz moze osobe kompetentną do tego we wrocku bo głogów jest daleko mi na aktywacje BC, a narazie się nie wybieram w Twoje rejony Ps. manatka która chce sprzedać jest do e38 e39 do e46 nie pasuje, więc zakupiłem dobra która chula mi ładnie tylkoże bez BC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 http://www.maxbimmer.pl/threads/14320-ÅwiatÅa-dzienne?p=173906#post173906 tak jak mówię - Dirty i DIS, ja nie mam niestety... i będzie hulać PS. chyba że dorobię się większego twardziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi