Lijo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Najważniejsza jest płytka bo pająk jest niepraktyczny i może przestać działać :bag: (ten na zdjęciu właśnie nie działa) No ale jak by było paru chętnych to mogę spróbować ogarnąć temat. Ale po powrocie z urlopu A co to wersji Exx to źle mnie zrozumiałeś. "W starszych" czyli e21 e28 e30 e31 e34 e32 e36. Słowem kluczem było "do" Od E46, E39, E38 w górę manetki są sterowane gdzie indziej. BMW E46 COUPE MANETKA WYCIERACZEK BC KOMPUTER POKL (2474577414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To to jest tylko przełącznik Musiałbym wpaść do takiego auta z miernikiem [ATTACH=CONFIG]21865[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 coś podobnego mam w planach ale bez przekaźników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Również chętnie bym się w coś takiego zaopatrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Znalazłem dzisiaj u siebie (320d, 10.10.2003), komendę: CYCL_TI_BLK einmal zmieniłem na: CYCL_TI_BLK dreimal Teroetycznie czytałem, że powinno to działać, ale niestety dalej mruga tylko raz, mógłby ktoś to u siebie sprawdzić? Nie wiem tylko w którym jest to module, bo odczytało mi całość modułów za jednym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pewnie jak masz taką opcję to jeszcze musisz zmienić ile razy ma mrugać w innej komendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 TYLKO JAK ZCZYTAŁ WSZYSTKO TO TERAZ SZUKAJ DZIURY W CAŁYM JAK TEGO JEST MASA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Znalazłem dzisiaj u siebie (320d, 10.10.2003), komendę: a odczytać ci,jakie są u mnie komendy?:lol:to o niczym nie świadczy,komenda jest zapisana w module standardowo,ale jest nieaktywna,i możesz zmieniać co chcesz,nie zagada(oczywiście,nie stawiam tego za pewnik,bo już nie jedno mnie zdziwiło w tych autach,ale raczej tak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 a odczytać ci,jakie są u mnie komendy?:lol:to o niczym nie świadczy,komenda jest zapisana w module standardowo,ale jest nieaktywna,i możesz zmieniać co chcesz,nie zagada(oczywiście,nie stawiam tego za pewnik,bo już nie jedno mnie zdziwiło w tych autach,ale raczej tak jest) na pewno tak jest spotkałem się z tym nie raz, lista z komendami często zawiera praktycznie wszystko, ale zadziała tylko to co jest dostępne w aucie lub konkretniej w module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pewnie jak masz taką opcję to jeszcze musisz zmienić ile razy ma mrugać w innej komendzie zmienił z jednokrotnie na trzykrotnie, tak to się pisze w naszym bratnim języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 W każdym serwisie VW jest do kupienia własnie wymarzony zestaw do przeróbki kierunkowskazów na omawiane 3 migniecia. Plung and play. Po co się męczyć z jakimiś potencjometrami i innymi jak wpinasz i lata. Mądra adaptacja to też samemu przecież wymyślone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A jaka cena tego jest boski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Tak się składa ze mam akurat audi do rozgrzebania na części wiec poszukam tego ustrojstwa i postaram się coś pomyśleć . Czy to tak wygląda? Edytowane 12 Stycznia 2013 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 BMW 3 Series E46 : eLight deluxe for BMW 3 Series E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie no super ale nie o taka bzdurę nam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi