Enzo Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 http://allegro.pl/item123651729_bmw_e30_zegary_.html 7000obr/min ale wydawalo mi sie ze do 260kmh nie bylo w M3 bylo do 8000obr i 280kmh chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nie ma chipa wiec chyba sa z waskiej lampy . ciekawe jakie sa wskazania predkosci ze standartowego czujnika w moscie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a moze ktos podmienil tarczki z e32lub e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Bo mi by sie taki pzrydal, tylko czy to bedzie dobrze wskazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 znowu jakieś jaja z licznikiem ? ja miałem styczność z E-30 w której na liczniku było 240 ale nie miała ekonomizera a pod sama 7 od obrotów było małe okienko może z 2-3 mm średnicy a w środku była cyferka 3 nie wiecie co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 U mnie jest 240 i nie mam ekonomizera, ale obrotomierza też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 zobaczymy co z tego bedzie wygralem aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No i zalozylem wczoraj zegary, wszystko jest w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 bywa tak ze czasem cos sie zepsuje i najlepiej to wymienic. ja mialem tez taki problem z licznikiem padly mi zegary km i obr. wiec je wymienilem na nowe ale niby inne myslalem ze bedzie problem ze wskazaniami lecz okazalo sie ze kazdy z zegarkow ma swoje uklady przystosowane do roznych innych podstaw i wszystko jest oki. tobie pozostalo tylko dobrowadzic do tego zeby BUMA poszla tyle ile jest na zegarz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi