wisnia1419 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zaciekawiła mnie taka kwestia - czy w nr vin jest zawarta info o szperze fabrycznej jeśli takowa była w aucie (25%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zaciekawiła mnie taka kwestia - czy w nr vin jest zawarta info o szperze fabrycznej jeśli takowa była w aucie (25%) Jeśli była zamontowana fabrycznie to takie info musi być w VIN Inna kwestia , że nie wiadomo co się działo z dyfrem po opuszczeniu fabryki czy czasem ktoś go nie wymieniał na zwyklaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja akurat mam fabryczną szpere 25% i jest to zawarte w VINie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja w życiu za dużo z VINami nie obcowałem więc obeznany w temacie nie jestem:) WBACE71080EU86014 - tak na wszelki wypadek jakby ktoś się mocno nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=EU86014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Twoj VIN rozkodowany: Dane pojazdu Numer podwozia WBACE71080EU86014 Kod typu CE71 Typ 323I (EUR) Typoszereg E E36 (3) Seria 3 Rodzaj konstrukcji TOUR Układ kierowniczy LL Drzwi 5 Silnik M52 Pojemność skokowa 2.50 Moc 125 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) Tapicerka STOFF KLEE/ANTHRAZIT (D6AT) Data prod. 1996-07-11 Wyposażenie S214A AUTOMATIC STABILITY CONTROL+TRACTION Automat. ukł. przeciwpoślizg. (ASC+T) S242A DRIVER AIR BAG+SERIES STRG WHL RIM(PUR) Kierownica z poduszką powietrzną S243A AIRBAG FOR FRONT PASSENGER Poduszka powietrzna pasażera S286A BMW LM RAD/BMW STYLING Obr. BMW, st. le. BMW Styling S305A REMOTE CONTROL FOR CENTRAL LOCKING Pilot do zamka centralnego S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu S386A ROOF RAIL Reling dachowy S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny S410A WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT Siłownik szyby elektryczny przedni S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa S528A AUTOMATIC AIR RECIRCULATION CONTROL(AUC) Autom. kontrola obiegu powietrza S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna S554A ON-BOARD COMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem S651A BMW Bavaria C Reverse Radio BMW Reverse RDS L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria S806A 3RD STOP LIGHT Trzecie światło stop S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn. P971A EXCLUSIV PACKAGE Pakiet Exklusiv U mnie jest coś takiego: S209A LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) Blokada dyrefencjału Więc fabrycznej, szpery raczej nie miałeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) a czy to prawda, że można z 323 szybko zrobić 325 (193KM) i jakie by były tego koszta? bo tak słyszałem od "garażowych speców" ale nie wiem ile w tym prawdy! No chociaż konstrukcja raczej mocno podobna ps jak się zrobi mokro to jadę na plac sprawdzić co z tą szperą bo letnie już się prawie kończą a chcę żeby wytrzymały więc na razie delikatnie z gazem a zimówek szkoda bo nóweczki Edytowane 4 Października 2011 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a czy to prawda, że można z 323 szybko zrobić 325 (193KM) i jakie by były tego koszta?bo tak słyszałem od "garażowych speców" ale nie wiem ile w tym prawdy! No chociaż konstrukcja raczej mocno podobna nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a czy to prawda, że można z 323 szybko zrobić 325 (193KM) i jakie by były tego koszta? bo tak słyszałem od "garażowych speców" ale nie wiem ile w tym prawdy! No chociaż konstrukcja raczej mocno podobna jak ktoś szybko potrafi zrobić swapa to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi