willi230 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 przy odpowietrzamiu z przodu da rade bez podnośnika i ściągania koła....wystarczy skręcić koła na maxa .....z tyłu jak raptor pisze trzeba ściągać koło:/ i oczywiście 2 os przy tej operacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziXen Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Czyli do wymiany będą prawdopodobnie klocki ? Kurcze troche sporo musze wydać za 4 pary klocków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPTOR Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kupujesz 'komplet klocków na przód' , bądz na tyl. Średnio trzy wymiany przednich na jedną wymiane tylnich. PS. Jeśli masz jakieś ładne kółka,to nie radze oszczędzac na jakości klocków. Te tańsze szybciej sie ścirerają,zostaje na alu brud który bardzo trudno pózniej domyć.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziXen Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Brembo może być chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPTOR Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jak to się mówi: RAZ NA DŁUGI CZAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPTOR Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Z drugiej strony,porównaj sobie cenowo z Bosch`em. Rok temu załozyłem do swojej Buni i jestem zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ja ostatnio zakładałem w mojej e36 kocki ate i jestem super zadowolony Felg mi nie brudzą W porównaniu z tym co mam w e39 jest super bo ktoś na klockach strasznie poskąpił przejadę ze 100 km i felgi czarne Bardzo nie polecam tanich i tandetnych klocków bo później to się mści na felgach no chyba że komuś na tym nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi