Kok0s Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jak sprawdzic czy mam Vanos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 rozkoduj vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 VIN EP15956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 kolego masz vanosa!! wszystkie m52 mają vanosa!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 niektóre nawet dwa(ale nie twój,m52TU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 otwórz maskę,popatrz i nie zadawaj głupich pytań......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 było milion razy nawet z fotkami poglądowymi. Charakterystyczna wypustka na deklu zaworów od strony chłodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Kokos, na przyszlosc aby dowiedziec sie troche o twoim egzemplarzu, wejdz na: www.realoem.com wpisz tam ostatnie 7 znakow VINu: EP15956, i wszystko bedziesz mial wypisane co tam masz. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 jak sprawdzic czy mam Vanos? :bag::drool::2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 na forum jest tez link i opis do samodzielnego rozkodowania VINu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ojojj jacy wszyscy są "GÓRU" i tylko przypier**lać sie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 otwórz maskę,popatrz i nie zadawaj głupich pytań......... bez komentarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Kokos-dostałes pomoc?to może trochę grzeczniej,co?chamuj po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja - podkreślam "hamuje" "się po piętach" i ładnie dziękuje za mądre porady ale inni widze sa z tej kategorii " co to nie oni wszystkowiedzący" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ojojj jacy wszyscy są "GÓRU" i tylko przypier**lać sie potrafią ja - podkreślam "hamuje" "się po piętach" i ładnie dziękuje za mądre porady ale inni widze sa z tej kategorii " co to nie oni wszystkowiedzący" ... Nie wiem do czego zmierzasz w tym temacie , ale jeśli faktycznie chciałeś się dowiedzieć czy masz Vanos'a czy nie wystarczyło wrzucić zdjęcie swojego silnika i w 2 albo max 3 poście miałbyś jednoznaczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 i w 2 albo max 3 poście miałbyś jednoznaczną odpowiedź. i przy okazji czegoś byś się nauczył o samochodzie którym śmigasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie wiem do czego zmierzasz w tym temacie , ale jeśli faktycznie chciałeś się dowiedzieć czy masz Vanos'a czy nie wystarczyło wrzucić zdjęcie swojego silnika i w 2 albo max 3 poście miałbyś jednoznaczną odpowiedź. to tzreba bylo od razu tak napisac a nie glupie podteksty co niektorzy puszczac... TEMAT UWAZAM ZA ZAKONCZONY i odpowiedz otrzymalem juz w 3ciej odpowiedzi od Dyzia "kolego masz vanosa!! wszystkie m52 mają vanosa!!! " ale widze kazdy musial wcisnąc swoje niepotrzebne komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 mi to tam lotto ,bynajmniej jest jakiś "humoro-poprawiacz",ale ciężko kur*a wpisac w google kilka słów :?: http://www.google.com/search?q=jak+wygl%C4%85da+vanos&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=pl&client=firefox-a&hs=SzC&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&source=hp&q=jak+wygl%C4%85da+vanos+e36&pbx=1&oq=jak+wygl%C4%85da+vanos+e36&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7565l10706l0l10996l8l8l2l0l0l1l1282l2589l0.1.1.0.1.1.0.1l7l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=a99b5d815efc8a38&biw=1440&bih=717 pierwsze wyszukanie i jest wszystko ładnie wyjaśnione,ale jak kogoś boli użytkowanie komputera a co gorsza swojego samochodu to wychodzą później kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ładnie dziękuje za mądre porady ale inni widze sa z tej kategorii " co to nie oni wszystkowiedzący" ... [/color][/color] a ***** mac to uwazasz jako co jesli nie porada, daleka od kategorii "my to wszytkowiedzacy" ?? :bag: rozkoduj vin kolego masz vanosa!! wszystkie m52 mają vanosa!!! niektóre nawet dwa(ale nie twój,m52TU) Charakterystyczna wypustka na deklu zaworów od strony chłodnicy Kokos, na przyszlosc aby dowiedziec sie troche o twoim egzemplarzu, wejdz na:www.realoem.com wpisz tam ostatnie 7 znakow VINu: EP15956, i wszystko bedziesz mial wypisane co tam masz. Pozdro. na forum jest tez link i opis do samodzielnego rozkodowania VINu Ja ******le, moze po prostu nie przeczytales tych postow tylko od razu chciales cos glupiego napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 oj kokos ;D ja Ci juz mowilem na gg hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 pozdrawiam wszystkich czytających moje posty dziekuje wszystkim za mądre odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 gwoli wyjaśnienia-znam zasady ortografii(lepiej niż możesz przypuszczać),dlatego "C"zostało wytłuszczonym drukiem.przeanalizuj sobie to jeszcze raz,może załapiesz.a jeśli nie-cóż,nie każdy ironie i aluzje łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a co do tematu to otworzyć maskę i popatrzeć na silnik ;D hehe żarcik ;D kokos przecież znasz mnie, nie mogłem się powstrzymać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 pozdrawiam wszystkich czytających moje posty dziekuje wszystkim za mądre odpowiedzi - tak oczywicie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi