Wilkov Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 S555A ON-BOARD COMPUTER Komputer pokładowy V z pilotemMoze jest możliwośś sterowania autem tzn jego bajerami pilotem takimi jak np: webasto, przewietrzanie wnętrza, ustawianie foteli czy nawet odpalaniem - strzelamy pilotem z 3 piętra a autko jest juz zagrzane, fotele ustawione, radyjko gra na naszej ulubionej stacji itp. . od dzis szukam e38:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Skad auto przyjechalo ? Czy cale zycie spedzilo na polskich drogach ? Nie bedzie to przypadkiem czujnik do bramek na autostradzie czy cos w tym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 S555A ON-BOARD COMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem zasmucę Was. Z moich info wynika że to przycisk w manetce. a co do indywidualizacji - na pewno modele z pamięcią mają indywidualizację ustawień dla kluczyków. Podłączenie NCS pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości - podejrzewam 100% E39 i E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 dokładnie teraz zobaczyłem na vin mojego auta i mam to samo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi