DrAgOn330Pl Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Mozna tworzyc grupy wlasnie chcemy stworzyc team MAXbImErA mysle sobie taki mam pomysł ze przed nikiem dać www.MAXBIMER.PL i swoj niczek :wink:Bedzie zarazem propagowanie Forum naszego co sadzicie o tym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nem zapodaj nicka Powysyłałem wam zaproszenia, mój nick taki jak na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 NEMBMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 POWERRIDEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nie ma chetnych na stworzenie clanu maxbimmera hmmm trudno happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ja wczoraj w końcu zainstalowałem i muszę przyznać, że nie jest taka najgorsza ta gra. teraz trochę zajmie czasu żeby się z nią dobrze zaznajomić.jakby co to neophyte26 to ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 troszke umiejetnosci obedziesz i bedzie git kotlet odgrzewany ale spoko giera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Jeden dobry pościg to awans z 1 na 10 level. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jeszcze w poscigi się nie bawilem bo dopiero rozpracowuje tę grę. nie mogę dojść do ładu z tymi wszystkimi dodatkami i ikonkami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 poscig z Policja daje level wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Chyba sie dołącze do was chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a ja na razie odstawiłem NFS-a i zacząłem grać z Drivera San Francisco. Co prawda nie sieciowo ale zabawa też przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 [video=youtube;TlW5V_MUnWY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Własnie juz BMW śmigam <lol>PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam, nie wiem czy jeszcze młócicie w nfs'a ale ja go właśnie ściągam i zacznę grać Pozdrawiam Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi