hall Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Hej Przymierzam się do kupna myjki ciśnieniowej firmy Karcher od wersji minimum K3 do max K5. Może ktoś z was posiada owe urządzenie i coś poleci co jest warte swojej ceny a czego nie warto kupować. Oczywiście myjka ma być do czyszczenia samochodu na pierwszym miejscu ale jak zawsze coś więcej się znajdzie do wyczyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 mam Karchera K2,15 PLUS (używałem do mycia motocykla i roweru) i zdecydowanie polecam, jednak może tylko ja, ale miałem problemy z duszą rotacyjną - dwa razy się posypała (została wymieniona na gwarancji) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Osobiscie nie mam, ale kuzyn ma i napisze tylko, ze z racji jego niewielkiego ilorazu inteligencji nie kupil tej dyszy, ktora oslabia strumien i przy pierwszym myciu odpryslo mu troche lakieru z auta ale generalnie rzecz jak dla mnie swietna i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ja mam K7'iódemkę,i powiem szczerze używam ją od 2-3 lat i nic mi się w niej nie zepsuło. Do mycia samochodów jest idealna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dzieki za odpowiedzi szkoda tylko że nikt nie ma modeli wymienionych wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi