lukax21 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ta też bym chętnie jutro przyjechał na 100 % i najprawdopodobniej przyjedzie ze mną też kolega który ma również e39 Czyli mam rozmieć że nic z tego nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Tak jak Mordulec napisał jutro sprawa odpada, ale za to za tydzień jesteście mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kruwa;/ja sie juz nastawilem,wlasnie na listę mialem sie wpisac;/nie wiem,czy za tydzien sie wyrobię,ale zobaczymy.ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W takim razie jeśli za tydzień to odpadam mam chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 uważam że rzeczywiście powinniśmy się spotkać jutro ja za tydzień też nie będę mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja tam nie ukrywam, ze przy takiej frekwencji tez odpadam, co innego jakbym z Wrocka byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Panowie jaki problem wsiadacie w beemki i się ustawiacie pod Magnolią Ja sobie daję spokój .... spędzę to popołudnie w towarzystwie Żubra .... i może z tego nawet jakiś klip powstanie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ok. wobec tego niech ci wszyscy którzy chcą przyjechać niech to jeszcze taż potwierdzą Bo jeżeli okażę się żę wobec takiej sytuacji będą tyko 2 auta moje i mojego kolegi to nie ma najmniejszego sensu się spotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jak beda chetni to my podjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Lista: 1.Nem i Edka 2.Sagui 3.galone 4.Energy Uwazam ze spotkac sie mozna, jak ktos jest chetny niech wpadnie jak cos ja bede napewno o 18 pod Magnolia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 więc ja będę też : Lista: 1.Nem i Edka 2.Sagui 3.galone 4.Energy 5.Lukax21 + kolega Junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To o 18 w którym miejscu pod ta magnolia ?. Bo moze tez wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zawsze spotykamy sie naprzeciwko wejscia do Saturna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Rzad 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max071 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Witam, jestem tutaj nowy, przyjadę się przywitać Lista: 1.Nem i Edka 2.Sagui 3.galone 4.Energy 5.Lukax21 + kolega Junior 6.Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 No to Najt mnie dopadł z zaskoczenia Właśnie wróciliśmy z Bolesławca od Rodziców i robimy winko No trudno..... Dobrej Zabawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja mam równie wesoło, właśnie wychodzę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Frekwencja na najciku nie za duża, ale fajnie było Szkoda, że tak szybko musieliśmy spadywać... Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 My również dziękujemy za spotkanie,jak zwykle było super mimo niskiej frekwencji...no i do następnego...Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Mini spocik jak najbardziej udany:) Dzięki i do zobaczenia za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 mam pierwsze zdjecie na forum:D czesciej takie spotkania dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 gratuluje udanego spotu ps. ile cali ma to kolo (szerokosc i wysokosc, jakie ET), a najlepiej jaki to model :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 gratuluje udanego spotu ps. ile cali ma to kolo (szerokosc i wysokosc, jakie ET), a najlepiej jaki to model :-P spadaj tez szukam : DDD nie ma 17, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jest to styling 15 (7,5x16) et20 felgi były standardowo w e38 7er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Hmm.... Panie i Panowie:D nie żebym się wychylał ale czy spocik tzn night 9 pazdziernika w niedziele jest aktualny bo tu cisza a powiem szczerze ze się nastawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi