Gość Mordulec Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Spoko pomysł ale jest jeden problem...nie można edytowac nazw tematów...sam kiedyś próbowałem i liptonoza Admin coś pomodzi i powinno dać się poprawić Tak czy siak proponuję okres przejściowy + wysłanie maila do wszystkich , żeby poprawili nazwę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Najlepszy dowód na to by zając się tematami... http://www.maxbimmer.pl/threads/9477-BMW-moje-byle-i-moje-obecne-)/page21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Najlepszy dowód na to by zając się tematami...http://www.maxbimmer.pl/threads/9477-BMW-moje-byle-i-moje-obecne-)/page21 wiem wiem, juz kiedys chcialem edytowac i wpisac ze to moje wodzidlo w temacie, nie dalo sie... EDIT: ok, ja piernicze, dopiero teraz zauwazylem ten sajgon w moim temacie :bag:. No coz, chlop sie pomylil i tyle. Czekam na mozliwosc edytowania tytuly posta. Edytowane 6 Listopada 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 a ja tak z innej beczki, bo nie chce zakładać nowego tematu, czy na forum, uprawnienia moderacyjne (edytowanie, kasowanie postow itd.) ma tylko administrator czyli Krzysiek ? Jak dla mnie to troche dziwne, że nie ma żadnych moderatorów, jak na tak duże forum, wydaje mi się że Admin powinien przydzielić kilku (2-4os.) odpowiedzialnym osobom z klubu uprawnienia moderacyjne, po to by można na bieżąco ogarniać forum. Tak samo jak by się chcialo zmienic nazwę tematu czy cokolwiek, to "ludnosc" by się zwracała właśnie do moderatorów, odciązylo by to troche admina który by mogł się zajmować że tak powiem grubszymi sprawami dot. serwera itp. a zwykle pier*oły by się załatwiało u modków wydaje mi sie ze polepszylo by to funkcjonowanie forum, bo jak by bylo więcej osob z "grupy szybkiego reagowania" to zawsze wieksza szansa ze na forum bedzie ktoś do kogo można się zwrócić z problemem ot taka luźna sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ja podzielam zdanie Kosy325 przewaznie na forum jest kilku moderatorow i kazdy ma tam jakis dzial przydzielony. Zdecydowanie byloby to pomocne zarowno dla osamotnionego admina jak i dla wszystkich uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Pomysł nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Na forum jest kilku moderatorów, którzy doskonale wywiązują się ze swoich zadań. A edytować nazwę tematu, może każdy w edycji zaawansowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 edytować nazwę tematu, może każdy w edycji zaawansowanej. Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Faktycznie da sie, teraz sprawdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Faktycznie da sie, teraz sprawdzilem. Ja nie mogę, nawet w zaawansowanej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ja nie mogę, nawet w zaawansowanej edycji. można tylko nazwę posta,nie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 można tylko nazwę posta,nie tematu No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Hm, no trochę się czuje zagubiony , sprawdziłem to jeszcze raz, jako zwykly user i jako klubowicz i we wszystkich przypadkach moge zmieniać temat (tytuł=temat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 czyli jak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wchodzę w edycję zaawansowaną. Temat "Moje E46 330d MPakiet". Próbuję zmienić tytuł - zmienia sie tylko tytuł w pierwszym poście, cała nazwa tematu pozostaje bez zmian...co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 mam to samo,do tego widzę ,że masz opcje usuń wiadomość,której u mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No i w polu tytul po zmianie nazwy tematu nie zedytuje sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 mam to samo,do tego widzę ,że masz opcje usuń wiadomość,której u mnie nie ma Klubowicze mają lżej No i w polu tytul po zmianie nazwy tematu nie zedytuje sie? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 a ja moge usunąć wiadomość widze że w seri 1 była próba ale ja tak zrobić nie moge jak Krzysiek mowi:) można zmienić tytuł Posta ale nie tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Powinno już działać normalnie :drunk: taki kurna czaso-umilacz się trafił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No i po głębokiej inspekcji, doszedłem o co chodzi, na forum jest ustawiony limit czasowy w którym można zmieniać temat od jego napisania. Było ustawione na 5 minut teraz jest na 500 000 000 minut, sprawdźcie czy działa. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sprawdźcie czy działa. Nadal to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 [ATTACH]17149[/ATTACH]instrukcja trzeba kliknąć 2 razy w ołówek:)próba zmiany wyszła pozytywnie:)powodzenia w zmianie tematów:) BTW tylko nie szalejcie za bardzo bo potem nie będzie można znaleźć tematu:)hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 U mnie tez, ale ja mam pytanie, kazdy kazdemu moze zmienic nazwe tematu, czy mi sie wydaje? Bo olowek mam przy kazdym i jak klikne na kazdy to tez pole tekstowe sie wlacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi