Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Siema wszystkim! problem jest taki : gdy odpalam auto wszystko jest ok - czasami rozrusznik jak juz odpale auto potrafi zazgrzytac sekunde to 1 problem a drugi to taki ze jak juz ruszam to po chwili slychac jakies chrupnięcie ale tak sie dzieje tylko jak ruszam gdy mialem zgaszony silnik a jak ruszam załóżmy spod świateł to jest ok... nie wiem o co chodzi... Edytowane 28 Września 2011 przez Kok0s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No więc pierwszy z brzegu temat na śmietnik, bo co to za nazwa "o co kaman" ? NAZWA TEMATU MA INFORMOWAĆ O PROBLEMIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 problem jest ale z czym to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 1) Zawiesza sie rozrusznik, a dokladniej bendix, trzeba go wymienic. 2) Jak mozna ruszac ze zgaszonym silnikiem ?? lolollolollolollolollolollolollolol 3) Staraj sie pisac tak aby to bylo jasne, czytelne i spojne.... pytanie_bmwpytanie_bmw 4) Temat ma informowac o czym jest dany problem....:lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ad2. a mozna ruszać ze zgaszonym silnikiem? lolollolollolollolollolollolollolol Ad.3,4 zaraz po odpaleniu auta, ruszam, jade okolo 10km/h i mniej wiecej wtedy slychac to "chrupnięcie" o ktorym wspominalem, tak samo jest jak ruszam do przodu i do tylu... i pozniej juz tego problemu nie ma gdy ruszam i sie zatrzymuje i znowu rszam. Tylko po odpaleniu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAROS Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ad2. a mozna ruszać ze zgaszonym silnikiem? Ad.3,4 zaraz po odpaleniu auta, ruszam, jade okolo 10km/h i mniej wiecej wtedy slychac to "chrupnięcie" o ktorym wspominalem, tak samo jest jak ruszam do przodu i do tylu... i pozniej juz tego problemu nie ma gdy ruszam i sie zatrzymuje i znowu rszam. Tylko po odpaleniu auta. nie wiem jak wy ale ja spadłem z krzesłą jak to czytampytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 cięzko zrozumieć? nie uczyli Was czytania ze zrozumieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 cięzko zrozumieć? nie uczyli Was czytania ze zrozumieniem? To co po co poprawiałeś pierwszego posta ?? przedtem brzmiał zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bo Tomaszek_88 nie zrozumial i napisal "Jak mozna ruszac ze zgaszonym silnikiem ??" to mu odpisalem... i sie zaczelo juz konkretne maslo maslane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bo Tomaszek_88 nie zrozumial i napisal "Jak mozna ruszac ze zgaszonym silnikiem ??" to mu odpisalem... i sie zaczelo juz konkretne maslo maslane :D .... no sory batory ale w poprzedniej wersji nie użyłeś żadnego przecinka , dlatego to zabrzmiało jak bełkot i nic dziwnego , że tak to zostało odebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 no to teraz moze mi ktos napisze co to moze byc za problem z autem? bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 no to teraz moze mi ktos napisze co moze byc z moim autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wymien bendix bedziesz zadowolony... Moze Ci reczny trzyma i dopiero jak ruszasz odpuszcza, cos bardziej konktretnego napisz, a nie piszesz pytania x2.... Chyba sie poddaje....:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 witam, chyba wiem o co chodzi. U mnie jest tak samo. Jak auto dluzej postoi (kilka godzin), to po odpaleniu jak ruszam słychac chrupniecie. Cos jakby stare lozko zaskrzypialo Problem w tym, ze nie mam pojecia co moze byc przyczyna Moze ktos ma jakis pomysl? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 chyba wiem o co chodzi Problem w tym, ze nie mam pojecia co moze byc przyczyna to też dobre A wogóle to jak jedziecie tyłem do przodu to też chrupie? Myślę że Tomaszek może mieć rację z bendiksem, jeśli faktycznie to zawsze jest związane z odpalaniem auta. Kółko zębate się nie cofa i zgrzytnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 "wiem o co chodzi" czyli wiem o co chodzi autorowi posta a z tym bendiksem to moze byc to. Dziwne ze u mnie to skrzypniecie slychac tylko jak odpalam i ruszam po dluzszym postoju, jak auto troche ostygnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 dokładnia mam tak samo jak kolega maniak tylko ja nieodpowiednio dobrałem to w słowa i wyszła kiszka... a propo bendiksa szukałem na allegro i moze byc taki? http://allegro.pl/bendiks-zebnik-rozrusznik-marelli-bmw-9-zebow-i1804853207.html i ktos moze pomoze mi opisac wymiane tej czesci czy moze lepiej zostawic auto u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?t=7913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 dzięki tylko nie wiem jescze jaki bendix kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 napisz na forum do chłopaków z Silesii,podaj im vin,co potrzebujesz,i wszystkiego się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 tak tez zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi